Obavijesti

Show

Komentari 0

Parni valjak će domaću turneju započeti u zadarskom Arsenalu

Parni valjak će domaću turneju započeti u zadarskom Arsenalu
3

Koncert u Zadru popularni rock sastav Parni valjak održat će 24. veljače. Time se zahuktava njihova turneja koja započinje koncertom u Mariboru 10. veljače

VIDEO

Prvi koncert ove godine u Hrvatskoj održat ćemo tradicionalno u našem dragom Zadru, u Arsenalu. Ove godine puno sviramo, ići ćemo i u Švedsku, Švicarsku, Češku, rekao nam je Aki Rahimovski, pjevač legendarnog Parnog valjka. 

Koncertom u zadarskom Arsenalu 24. veljače zahuktava se turneja Parnog valjka koja započinje koncertom u Mariboru 10. veljače.

Karte za parter za koncert popularnog pop-rock sastav Parni Valjak već su rasprodane, a još se mogu kupiti Vip standard karte koje uključuju barski stol na galeriji po 160 kuna i Vip premium karte uz koje ide restoranski stol s sjedećim mjestima uz ogradu na galeriji po 320 kuna.

Marko Prpić/Pixsell

-  Parni valjak u svim tim gradovima i državama ima svoju vjernu publiku, mnogi su odrastali sa nama i dalje su uz nas sve ove godine.To je lijepo, to nas gura i dalje naprijed, i to nam daje osmijeh kada i nakon toliko godina ponovo krećemo na put. Uživamo. Nije nam naporno  jer imamo ljude koji su dugo godina sa nama, koji se brinu o tome da mi na bini i na putovanju uživamo. Mi smo jedna velika obitelj, družimo se i privatno, ali kada je posao u pitanju svi znaju da nema prostora amaterizmu - kaže Rahimovski.

Sa članovima benda na turneju uvijek ide i njihova binska oprema, kao i monitoring,  a o tome da sve funkcionira kako treba, brigu vodi šest ljudi. 

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Organizatori  naših koncerata uvijek se potrude da nas lijepo ugoste, a to podrazumijeva i finu hranu gdje god dođemo.No, ponekad znam i ja sam iznenaditi dečke i cure iz banda, pa spremim nešto za ručak ili večeru, pogotovo ako imamo day off na touru - kaže Aki kojemu je kuhanje hobi u kojem uživa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac