Obavijesti

Show

Komentari 12

Pažanin se hvatao za glavu, a Žakline je gotovo zaplakala...

Pažanin se hvatao za glavu, a Žakline je  gotovo zaplakala...
1

Najlošije ocjene večeras su pripale Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice

VIDEO

Kandidati su večeras pripremali glavno jelo s prilogom u 60 minuta, a za pripremu tog jela obavezno su morali koristiti sambal oelek, umak kojeg čini kombinacija više vrsta ljutih papričica i umak koji je našem žiriju natjerao suze na oči.

- Pažljivo - prvo je što je uspjela izustiti Žakline nakon što je probala jelo Zlatka i Ane kojoj je Žaklinina reakcija na servirano jelo bila smiješna. 

- Jeste vi ovo probali? I onda ste nam donijeli? - dodala je Žakline u nevjerici dok se Pažanin hvatao za glavu i ponovno ih opomenuo da su odabrali krivo meso za pripremu na roštilju. 

- Ja govorim, oni klimaju glavom i onda opet iste greške ponavljaju. Dok mi živci rade, rade - kratak i jasan je bio Pažanin.

- Slažem se sa svim što dečki kažu, jer ne mogu ništa reći - kazala je Žakline i prije nego što je uspjela išta komentirati. 

Ana i Zlatko su za svoje jelo zaradili 13 bodova. Najlošije ocjene večeras su pripale Katarini i Ozani koje su za svoje jelo dobile svega 11 bodova. Najbolje ocjene zaslužili su Natali i Hrvoje koji su se s 21 bodom smjestili na vrh tablice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao