Obavijesti

Show

Komentari 20

Petrin put prema karijeri: Na setu su me naučili pravoj glumi

Petrin put prema karijeri: Na setu su me naučili pravoj glumi
1

UZBUĐENJE Ne može vjerovati da će se već sutra u podne na JoomBoos YouTube kanalu emitirati prva epizoda serije ‘Isti san’ i zna da će oduševiti sve

VIDEO

Ne mogu dočekati sutrašnji dan da napokon vidim što smo snimili, rekla je Petra Dimić (17), koja glumi u prvoj internetskoj seriji u Hrvatskoj 'Isti san'. Mlada Zagrepčanka uživa na setu jer je atmosfera odlična.

Fantastična atmosfera

- Svi se poznajemo otprije i zabavno nam je zajedno, iako je naporno snimati nekoliko sati dnevno - ispričala je Petra.Vodila je prošle godine JoomBoosovo natjecanje 'Videostar' s Davorom Gerbusom (19), pa je upoznala sve youtubere koji tumače uloge u uzbudljivoj seriji 'Isti san'.

- Najviše sam se zbližila s Filipom Dejanovićem, poznatim pod nadimkom The Sikrt - istaknula je Zagrepčanka. Petra se pohvalila da joj je bilo fenomenalno surađivati s koreografom Igorom Barberićem (44) i redateljem serije Filipom Dizdarom (27).

- Jako su simpatični i dobri. Potrudili su se objasniti nam naše uloge kako bismo ih što bolje odglumili - rekla je Petra. U seriji igra djevojku Ninu, koja je potpuno opuštena i ne obazire se na mišljenje drugih.

Nema vremena za ljubav

- Ona je jako popularna u školi i sviđa joj se Dinno, kojega glumi Dennis Domian. Nina vodi puno brige o odjeći i voli tulumariti - objasnila je učenica srednje ekonomske škole. Kaže da joj nije bilo preteško uživjeti se u svoj lik jer je i u stvarnom životu flegma. Nakon toliko uzbuđenja i iskustva na setu zna što želi u budućnosti.

- Definitivno hoću biti glumica, a zanimaju me i mediji te posao voditeljice - otkrila je Petra svoje planove za budućnost. Požalila se da nema vremena za ljubav uz karijeru, koju trenutačno stvara i školu.

Dobri prijatelji: Petra i Davor Gerbus znaju se otprije jer imaju zajednički YouTube kanal

- Ne stignem naći dečka i biti u vezi - rekla je srednjoškolka. Ne može vjerovati da će sutra seriju vidjeti cijela Hrvatska.

- Veselim se i znam da će moji roditelji i prijatelji biti ponosni kad vide rezultat našega rada - zaključila je Petra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao