Obavijesti

Show

Komentari 122

Petru Ecclestone izbole pčele? Bogatašicu je teško prepoznati

Petru Ecclestone izbole pčele? Bogatašicu je teško prepoznati
1

NAŠE GORE LIST Kći Riječanke Slavice i šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, Petra Stunt, otišla je pod nož. Povećala je usne, a kosu izblajhala peroksidom

VIDEO


Poduzetnica i nasljednica Petra Stunt (27) objavila je fotografije iz noćnog izlaska sa sestrom Tamarom Ecclestone (32). Šokirala je novim, vrlo plastificiranim izgledom.

Kakve su ovo ‘čube’? Ženo, što ti je to trebalo. Izgledaš kao Barbika na steroidima, samo je dio komentara ispod fotografije sestara Ecclestone. Petra, koja je u braku s Jamesom Stuntom (34), s kojim ima troje djece, iz nepoznatog je razloga odlučila udvostručiti po prirodi pune usne, a plavu kosu pretvoriti u platinastu. Teškom šminkom istaknula je oči i prekrila madeže na obrazima, a podebljala je i obrve.

 

It's way past out bed time @pstunt

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Puno si ljepše izgledala na svojem vjenčanju, nadam se da ti kirurg ovo nije previše naplatio - komentirao je jedan modni bloger. Mnogi su i primijetili da nasljednica izgleda kao da je inspiraciju pronašla u balkanskim pjevačicama. Suprug Stunt, koji se bavi preradom zlata i trgovanjem nekretninama, oduvijek je govorio kako je Petra najsenzualnija djevojka koju je ikad vidio. Izgleda da se Petra ugledala u stariju sestru Tamaru koja je povećala grudi i usne, a redovito koristi i Botox s kojim zateže lice.

Petra i James 'teški' su više od 70 milijardi kuna, a vrijeme provode između svojih vila u Londonu i na Beverly Hillsu te odlaze na desetak egzotičnih odmora u godini. Iako je majka troje male djece, blizanaca Fredericka i Andrewa (1) te kćeri Lavinije (3), Petra i dalje mnogo tulumari, posebno u društvu sestre. Objema je jako važno održati liniju i lijep izgled, a na kozmetičare i frizerske salone godišnje potroše više od tri milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...