Obavijesti

Show

Komentari 38

Plodovi realityja: U 2016. smo dobili nove zvijezde TV ekrana

Plodovi realityja: U 2016. smo dobili nove zvijezde TV ekrana
1

Godina na izmaku obilovala je realityjima u kojima smo imali priliku upznati, u najmanju ruku, živopisne likove. Neki su tražili ljubav na selu, drugi na farmi i Big Brotheru da bi na kraju postali - zvijezde

VIDEO

Put prema slavi započeli su prijavom u reality show, a neki od njih u istom su pronašli nove ljubavi ili karijere, a sve je završilo kraćim ili dužim zvjezdanim stažom.

Pivoljubac Žorž

Pobjednik ovogodišnjeg domaćeg Big Brothera, Splićanin Romano Obilinović, osvojio je mnoga srca, a na njegov specifčan šarm nije osla imuna ni manekenka Marina Raguž koja je zbog Žorža ostala bez zaručnika Saše Muheka.

Marina je nakon završetka showa pokupila svoje stvari iz stana u kojem je živjela sa zaručnikom i preselila u Split k sojem dragom. Par je ljetne mjesec proveo uživajući na obali, a u posljednje vrijeme se sve se rjeđe pojavljuju u javnosti.

Splićanin je otkrio da mu je u Big Brother kući najviše nedostajalo druženje s prijateljima te je rekao kako se, da dobije priliku, ne bi ponovno prijavio u reality show. 

Manekenka Neve 

Veteranka showa 'Ljubav je na selu', Nevenka Bekavac (40), prvo je Goranu Žigi otišla s imanja, zatim je Ranku Pavloviću Rumenom tek pozirala kao manekenka, a za Marka Šatovca je rekla da bi voljela da igra tenis i da je 'veći nivo'.

Neve se u mladosti bavila manekenstvom i, kako kaže, pravi je sportski tip. Godinu i pol je u vezi sa  Zvonom Petričevićem 
kojeg je upoznala u Međugorju. Sinjanin ju je i zaprosio, ali Nevenki se ne žuri pred oltar pa se odlučila posvetiti karijeri. Nedavno je upisala tečaj za konobaricu.

Alojz 'zagorski Putin' Kanceljak

Definitivno najveće reality iznenađenje 2016. je Alojz Kanceljak (31). Šarmantni Lojzek, poznati i kao 'zagorski Putin' napravio je pravi krš i lom u showu 'Ljubav je na selu'.

Isprva tih i povučen Alojz prvo se seksao s 'osebujnom' Anjom Boronjek (31) koju je zatim poslao kući, da bi se zatim zaručio sa Snježanom Strugar (23) iz Prigorca kraj Varaždina. No unatoč tome što joj je darovao prsten, od Snježanina vjenčanja sa zagorskim Putinom nije bilo ništa jer se zaljubio u 13 godina mlađu nezaposlenu kuharicu Moniku Peček iz Budinščine. Upoznali su se na Facebooku.

Ako je Alojzu isprva bilo drago što ga prepoznaju, sad se teško nosi s teretom slave. Kaže da nigdje nema mira jer ga stalno zaustavljaju na cesti i traže zajedničku fotografiju.

Fatalna Barbi

Barbara Peterčić (24) na 'Farmi' ne samo da je pronašla ljubav, već je dobila i prsten. Naime, zaprosio ju je sustanar Tomislav Crnčević (29), a ona je rekla 'da'. Fatalna Barbi prava je lomiteljica muških srdaca. Na imanju je privukla i vrtlara Kristijana Nikšića (23), a prije ulaska u show prekinula je s tadašnjim dečkom  Matijom Jankovićem.

Bez obzira na iskre koje su 'frcale' između nje i Tomislava, Barbi ističe da nije bilo seksa jer to nije za oči javnosti. Njena obitelj, dodaje, dobro je prihvatila zaruke. Planiraju živjeti kod njenih. Tomislav ju je osvojio jer joj je govorio da je lijepa, iskrena i prava djevojka za brak. 

Goran 'prvi brk realityja' Žigo

Goran Žigo (38) iz Lučana silno je žilo pronaći ljubav na selu i iako se u nekoliko navrata činilo da bi i u njegovom trbuhu mogli zalepršati leptirići, to se na žalost nije dogodilo. Žigu nije uspjela 'ukrotiti' čak ni već spomenuta Neve, a pastir iz Lučana odustao je od potrage za srodnom dušom. Umjesto toga, nekoliko dana je gostovao u Big Brother kući.

- Nema više poštene žene koja će se primiti posla. Ove koje bi se danas udavale su GMO žene - požalio se.

Dalmatinac više od dvadeset godina traži suprugu s kojom će živjeti na svom imanju. Ni jedna koju je upoznao nije mu po ukusu, pa je, tvrdi, odustao od braka.

Ljubavni guru Nedjeljko Babić Gangster (64) pokušao mu je naći suprugu, ali nije uspio. Djevojka iz hercegovačkog sela nije zadovoljila kriterije odlučnog Dalmatinca, pa je odlučio ostati neženja.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao