Obavijesti

Show

Komentari 133

Pobijedila je ljubav: Tinin 'tajni' dečko joj oprostio seks skandal

Tina Katanić nedavno je rekla da je sretno zaljubljena i ispunjena, no nije htjela reći o kome je riječ. Doznajemo da je u vezi sa sarajevskim ugostiteljem Berislavom Berom Kramarom

VIDEO


Tina Katanić (32) i Berislav Bero Kramar (32) upoznali su se u velikogoričkom klubu krajem 2014. godine na koncertu srpske pjevačice Milice Pavlović. Pili su pića, pogledavali se i plesali na hitove poput 'Dve po dve', 'Seksi senorita' i 'Pakleni plan'.

Manekenka je sarajevskog ugostitelja zavela u ružičastom kostimiću. Ta je boja njen zaštitni znak.

Kako doznajemo, Tina i Bero, kako ga zovu prijatelji, nisu dugo mogli izdržati jedno bez drugoga. Našli su se na piću odmah sutradan i ubrzo se rodila ljubav. Počeli su vezu, a Tina se prijateljima pohvalila da je riječ o velikoj ljubavi. Kramar uskoro u Beču otvara gradsku kavanu, zbog čega se onamo preselio, a manekenka ga u austrijskoj prijestolnici često posjećuje.

Zajedno su ih vidjeli i u noćnom izlasku u zagrebačkom klubu prije dva tjedna, gdje su se privili jedno uz drugo u VIP separeu. Tina, koja je nedavno izjavila kako je sretno zaljubljena, nije htjela razgovarati o svojoj tajnoj ljubavi, koju krije od očiju javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne želim pričati o svom privatnom životu - rekla nam je Tina. Izjavila je tek da 'detalje o dečku ne bi iznosila u javnost'.

- Lijepo nam je, uživamo zajedno, no svoju ljubav još malo želimo ljubomorno čuvati za sebe. Ne skrivamo se, ali niti ne pohodimo zagrebačku špicu zajedno - rekla je nedavno Tina, koja se lani u svibnju našla u seks skandalu. Dečko joj je to oprostio. No prijatelji para tvrde kako Bero ne želi da njihova veza postane javna zbog obitelji, za koju nije siguran kako će reagirati.

Manekenka je nakon objavljivanja erotskog videa, kako je rekla, pala u depresiju i počela je gubiti obline, svoj prepoznatljivi znak. Kako je rekla, puno joj je snage trebalo da se izvuče iz te faze.

- Normalno je imati jednu, drugu i treću fazu, ali sad sam u fazi da živim zdravo. Trčim, šetam, svatko ima svoju unutarnju snagu, pa tako i ja. Kažu mi da je osmijeh moj zaštitni znak i to se trudim i održati - rekla je Tina lani. Manekenka od tada radi punom parom.

Loto djevojka nosila je modne revije, a odnedavno ima i svoj prilog u “Popodnevnoj mori”, u kojem intervjuira poznate. Zvali su je i u “Big Brother”, no odbila je 15.000 eura, iako joj je ponuda bila primaljiva. Kako se povjerila prijateljima, bila je sigurna da bi “podignula gledanost da uđe na pet minuta nakon svega što joj se dogodilo”, no odustala je nakon konzultacija s odvjetnikom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden