Obavijesti

Show

Komentari 68

Pobijedila ovisnost: Paola Valić progovorila je o novom životu

Pobijedila ovisnost: Paola Valić progovorila je o novom životu
3

Bivša pjevačica nakon gotovo deset godina izbivanja iz javnog života za Story je progovorila o svom novom poslu, ljubavi prema glazbi te majčinstvu i braku

VIDEO

Paola Valić, danas Bekić, nakon godina izbivanja vratila se u medije. Naime, bivša pjevačica od početka godine radi na jednom zagrebačkom radiju. Osim toga, magistrirala je novinarstvo, a prije pet godina rodila je sina Benjamina. U sedam godina dugom braku je, kaže, sa svojim najboljim prijateljem.

- Kao i svaku ženu, majčinstvo me posve promijenilo. Smatram da sam radi svog djeteta bolja, zrelija i odgovornija osoba. Nevjerojatno je koliko te ta mala bića mogu naučiti - rekla je Paola za Story

Bivša natjecateljica talent showa Story Supernova iz 2003. godine priznaje da je bilo teško studirati trudna te nastaviti učiti s malim djetetom. No, kako kaže, imala je podršku obitelji, muža i svekrve. 

- Prve dvije godine bilo je najteže zato što je Benjamin bio zaista mali, i znala sam jako biti premorena od učenja, dojenja, predavanja, nespavanja…no, pošto se živi čovjek na sve navikne, tako sam i ja prihvatila da je to samo privremena situacija koja će mi kasnije donijeti plodove radi kojih ću biti neizmjerno sretna, ispunjena i ponosna - rekla je Paola. 

Paolina ljubav prema glazbi traje i danas, pa tako, otkriva, vodi zbor mladih Gloria u jednoj zagrebačkoj župi i ima svoj bend. 

Valić u slobodno vrijeme i piše svog blog 'Paoline priče' u kojem često 'otvori dušu' te progovara o svakodnevnim problemima, a i težim životnim trenucima. Upravo tamo je i otkrila detalje svoje borbi s ovisnošću koju je uspjela pobijediti nakon odlaska u komunu. 

Bivša pjevačica, poznata i po turbulentnoj vezi s natjecateljem Big Brothera Krešom Jengićem, rado se sjeti dana Supernove.

- Mislim da to nije loše za mlade i neafirmirane izvođače, to može biti neka odskočna daska. Mi smo bili pioniri takvih natjecanja. Ali mi smo bili ona light verzija. Ostala sam dobra s Nenadom Hervatinom i  Anjom Alavanjom Romac - priznaje Valić. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...