Obavijesti

Show

Komentari 22

Pogledajte kako se Ana Maras i Žanamari pretvaraju u Sevku

Pogledajte kako se Ana Maras i Žanamari pretvaraju u Sevku
1

Dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari i Ana imaju zadatak žiri uvjeriti da su baš one najbolje 'skinule' veliku regionalnu zvijezdu

VIDEO

Ove nedjelje u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gledatelji imaju priliku vidjeti i prvi dvoboj u sezoni. Naime, dvije natjecateljice dobile su isti zadatak – transformirati se u Severinu. Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander imaju zadatak žiri uvjeriti da su baš one najbolje 'skinule' Severinu, i to sa različitim pjesmama. 

Žanamari nakon transformacije u Bebeka ulazi u štikle, te će stasom i glasom pokušati najbolje imitirati svoju kolegicu, a otpjevat će Severininu pjesmu 'Brad Pitt'.

- Ona ima ogromnu karizmu. Veseli me, jer i Ana ima isti zadatak. Nisam sama u tome pa si dijelimo savjete - izjavila je Žanamari ususret nastupu. 

Ana je, kaže, kao Splićanka odrasla uz Severinu i njene pjesme, no hoće li joj to pomoći u nadmetanju sa Žanamari, tek ćemo vidjeti nakon njene izvedbe pjesme 'Da si moj'.

Podsjetimo, u prošlim sezonama u Severinu su se transformirali Andrea Andrassy u prvoj sezoni, a Luka Bulić ju je imitirao u drugoj sezoni. 

Pobjednica prve epizode treće sezone showa Hana Hegedušić iz muškog odijela Mladena Grdovića za kojeg je dobila same ovacije, ovaj put ulazi u kostim i masku glazbene ikone Whitney Houston. Hoće li to biti jedan od njenih najpoznatijih, ali i najzahtjevnijih hitova, 'I Will Always Love You', tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – pobjednica Hana ulazi opet u izrazito zahtjevan izazov. 

Matteo Cetinski postaje Madonna, ulazi po prvi puta u štikle, a o ovom izazovu kaže: 'Ovo je puno zabavnije nego Danijel. Naučio sam da kad ti je prelako ne trudiš se dovoljno'.

Filipa Dizdara vidjet ćemo transformiranog u Jasmina Stavrosa, a Fil Tilen otpjevat će jedan od hitova od King Africe. Lana Jurčević će ove nedjelje pjevati jednu od najpoznatijih pjesama od Boney M, a Damir Kedžo će pokušati i glasom i stasom biti što sličniji Petru Graši. 

Tko će osvojiti najviše bodova i čija će transformacija ovaj put ostaviti i žiri i publiku bez daha, saznat ćemo nakon novih osam spektakularnih izvedbi kandidata u drugoj epizodi najzabavnijeg showa u zemlji 'Tvoje lice zvuči poznato', ove nedjelje na Novoj TV. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane