Obavijesti

Show

Komentari 47

Polina postavila težak zadatak: Cure na koljena i guze u zrak!

Polina postavila težak zadatak: Cure na koljena i guze u zrak!
5

TKO ĆE POBIJEDITI: Pred djevojkama je drugi izazov Twerk natjecanja u kojemu moraju rasplesati kukove i stražnjicu staviti u prvi plan. Polina je curama pokazala pravilan shake

VIDEO

Shake volim jer nema ništa provokativnije od mrdanja guzom, ­rekla je o drugom izazovu prvog hrvatskog twerk natjecanja Irma (20). Ona će odmjeriti vještinu mrdanja guzom s konkurenticama Leom (19), Danijelom (36) i Vanesom (26).

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako je prošao drugi izazov, pogledajte koja je djevojka najduže mrdala guzom

Pokretanje videa...

03:35

Njihova trenerica Polina Golubeva objašnjava kako za dobar shake treba imati puno kondicije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za savršeno izvođenje potrebna je snaga, a treba znati i pokretom ‘izolirati’ dio tijela, u ovom slučaju stražnjicu - kaže Polina.

Ruskinja, koja je ujedno i članica žirija, očarala je sve svojim pokretima i savršenom stražnjicom na kojoj, kako kaže, radi svakodnevno. Zna i da neke djevojke u ‘shakeu’ nemaju iskustva.

Lea se bavila raznim sportovima i plesom, a Irma je zbog svog umijeća postala zvijezda spotova hip-hopera. Trenerica je pohvalila Vanesu i Danijelu jer su talentirane i motivirane. Djevojkama je pokazala kako pravi shake treba izgledati, a pobjednica je ona koja najdulje izdrži zamahivati stražnjicom. Ultimativni izazov bio je spustiti se na pod i odraditi shake. Jedna po jedna su odustajale jer im je bilo preteško dok na kraju nije ostala pobjednica izazova.

- Meni to nije naporno jer to volim, mogu to raditi jako dugo ­- rekla je pobjednica.

Situacija je sve napetija i djevojke nestrpljivo iščekuju nove zadatke i prilike da se dokažu i pokažu kakve su nove vještine stekle i to sve ne bi li pobijedile.

Prvo twerk natjecanje pratite na 24sata.hr preostala dva tjedna od nedjelje do četvrtka u 21:00 sat, a ako vaša favoritkinja uđe u finale, ne zaboravite glasati za nju.

NE PROPUSTITE PRVI ZADATAK, HULAHOP:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje