Obavijesti

Show

Komentari 148

Popovićeva strana priče: 'Zašto Severini nisam vratio dijete...'

Popovićeva strana priče: 'Zašto Severini nisam vratio dijete...'
1

OGLASIO SE Srpski milijarder Milan Popović kaže da nije prvi put da je pjevačicu prijavio zbog zanemarivanja sina. Tvrdi da trenutačno nema ni jednu tužbu protiv Severine

VIDEO

Dijete je bilo potpuno zanemareno, bolesno. Zato sam podnio kaznenu prijavu za zanemarivanje. Dijete je bilo zapušteno te sam ja na svoju odgovornost odlučio da ostavim dijete kod sebe i da ga izliječim. Vratio sam ga kao novog, rekao je Milan Popović (50) srpskom Blicu.

Srpski milijarder tvrdi da je Severina Kojić (44) u svakom trenutku znala gdje je njihov sin Aleksandar (4), kojeg splitskoj pjevačici nije vratio deset dana. Ona ga je zbog toga prijavila policiji za nepoštovanje presude o viđanju i primopredaji njihova djeteta. Popović je zbog toga, kako je rekao, na policiji proveo tri sata. Tvrdi da trenutačno nema ni jednu tužbu protiv Severine.

- Sad imam samo kaznenu prijavu za zanemarivanje djeteta, jednu u Hrvatskoj i jednu u Srbiji, jer je i ljetos zanemarila dijete - kaže Popović. Ipak, dodaje da u Zagrebu vodi još dva spora koji, kaže, nisu protiv pjevačice. U prvom traži da mu se točno definira što znači zajedničko skrbništvo. U drugom traži da dječak živi s njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sad u Hrvatskoj imam kuću i samim time imam uvjete da Aleksandar provodi više vremena sa mnom. A po nalazu svih vještaka, majka i ja smo jednako adekvatni roditelji te nam je dijete jednako privrženo - smatra Popović. Dodaje da ima 'tri, četiri spor'  protiv supruga pjevačice Igora Kojića (29) i njezina svekra, pjevača Dragana Kojića Kebe (56).

- Tužim ih, prvo, jer tražim da im se zabrani objavljivanje fotografija mojeg sina na društvenim mrežama, gdje ga koriste za samopromociju. I protiv Severinina svekra sam podigao tužbu zbog ugrožavanja Aleksandrove sigurnosti jer ga je noću nevezanog vozio u autu - kaže milijarder. Tvrdi da je Seve protiv njega dosad s odvjetnicima podigla više od 200 prijava policiji i Centru za socijalnu skrb.

- Milan pokušava diskreditirati Severinu kao majku da bi se izvukao iz problema u kojima se našao jer joj nije vratio dijete deset dana - rekli su ljudi bliski pjevačici.

Uživali na Adventu

Nakon što je Popović izjavio da je Severina nestala, ona je s Igorom i sinom obišla Advent u Zagrebu

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu