Obavijesti

Show

Komentari 12

Poznati YouTuber otkrio: Za uspjeh ti trebaju samo 3 stvari

Poznati YouTuber otkrio: Za uspjeh ti trebaju samo 3 stvari
2

Osnivači YouTube kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Pokažite svoj talent, snimite ga i postanite slavni jer se ovakva prilika pruža samo jednom. Prijavite se na videostar.joomboos.hr

VIDEO

Dragisha Danny Grozdich već sedam godina uspješno se drži u prostranstvima YouTubea, a na njegova dva kanala, Serbian Lesson Guy i Gradualreport, pretplaćeno je oko četiristo tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa zvijezdom YouTubea, Dannyjem Grozdichem

Pokretanje videa...

03:04

Danny je rođen u Kaliforniji kao dijete srpskih imigranata, a s dvije godine u tragičnoj nesreći ostao je bez oca. Zbog čestih selidbi i promjena škola naučio se dobro prilagođavati svim životnim (ne)prilikama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegov komičarski talent donio mu je brojne obožavatelje pa je odustao od karijere pravnika i posvetio onom što najbolje zna.

Često ima stand-up nastupe, u kojima još dodatno do izražaja dolazi njegova neiscrpna energija. Trenutno je na turneji po zemljama u našem susjedstvu, a 7. listopada nastupit će i u Zagrebu.

Maštovite i zabavne video uratke u trajanju od jedne minute, svi oni koji su zainteresirani i žele predstaviti svoj talent, to mogu učiniti prijavom na stranici videostar.joomboos.hr i to do 23. listopada.

U ovom natjecanju nisu bitne godine, pa čak ni iskustvo. Možete iza sebe imati tri fakulteta, ili nijedan, jer VideoStar ne samo da će svima ponuditi jednaku šansu, već želi pomoći i svima onima koji su prošli svoje tinejdžerske godine da ostvare karijeru o kojoj su sanjali i koju zaslužuju.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam, na najvažniju konferenciju u youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati sve svoje video uratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. Sve to zahvaljujući našim partnerima, koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar, a predvode ih OTP banka, Coca Cola i Alcatel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad smo Dannyja tražili pet ključnih savjeta za uspjeh na YouTubeu, rekao nam je samo tri.

- Morate uvijek biti svoji, morate znati montirati svoja videa i nikad ne smijete prestati! Postizanjem ta tri cilja postajete youtuber, ništa vam drugo ne treba! - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada