Obavijesti

Show

Komentari 0

Pratite sedmodnevnu skijašku avanturu uz Happy day sokove!

Pratite sedmodnevnu skijašku avanturu uz Happy day sokove!
8

RAUCH voćna obitelj iz prirode sa gotovo stogodišnjim iskustvom proizvodnje sokova i to uvijek i samo od najboljeg voća. Pratite zajedno s nama, kako će Happy day sokovi iz RAUCH-a pomoći Ivoni i Kristini u njihovim skijaškim izazovima!

VIDEO

U RAUCH dolini činimo već generacijama sve najbolje našem voću i sa posebnom pažnjom brinemo o svakoj voćki! Naše najpoznatije robne marke su: Happy day, Bravo, Nativa, Yippy…

Obitelj – tko smo?

Obiteljska smo firma još od 1919. Motivirani tim djelatnika i dosljedna visoka kakvoća proizvoda temelj su našeg uspjeha. To nas čini jednima od vodećih proizvođača sokova u Europi, koji zadovoljava žeđ za voćem u oko 100 zemalja.

Voće – što radimo?

Potreba za pićem je jedna od osnovnih životnih potreba. No, RAUCH je više od toga – nudi obitelj voćnih sokova ujedinjenu u istome: voćno, prirodno, čisto i svježe. Naši proizvodi koji spajaju trend i tradiciju ispunjeni su ljubavlju, zdravljem i osvježenjem.

Priroda – kako vodimo brigu?

Poštujemo prirodu kao izvor našeg najvećeg dobra, voća. Težimo s posebnim osjećajem odnositi se prema svakoj pojedinoj voćki, organizirajući proizvodne procese u skladu s okolišem.

Rauch drvo predstavlja obitelj, voće i prirodu! Uberi svijet s RAUCH drveta!

ANANAS iz Tajlanda, Hondurasa i Filipina, MANGO iz Indije, GUAVA voće iz Malezije, BRESKVE i MARELICE iz Italije, Španjolske i Grčke, MARAKUJA iz Ekvadora, NARANČE iz Italije, Floride i Brazila, LIMUNI iz Argentine, GREJP iz Kube i Floride, JABUKE, KRUŠKE i BOBIČASTO VOĆE iz cijele Europe.

Uberi Happy day za dodatnu dozu snage na vašem sedmodnevnom skijanju na Kronplatzu! Skijaške avanture Ivone i Kristine pratite na www.24sata.hr/party-skijanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...