Obavijesti

Show

Komentari 3

Pročitajte pravilnik natjecanja Hypo Teen Music Stars 2012.

Pročitajte pravilnik natjecanja Hypo Teen Music Stars 2012.
2

Pročitajte pravilnik natjecanja Hypo teen music stars i informirajte se o svim pojedinostima i propozicijama sudjelovanja u natjecanju.

VIDEO

Članak 1

Naziv natjecanja je Hypo teen music stars 2012.

Članak 2

Organizatori natjecanja su 24sata d.o.o., 10000 Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 78093047651 i Art centar d.o.o., 10000 Zagreb Degenova 3, OIB: 55162792657 (u daljnjem tekstu Organizatori).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 3

Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom tvrtke Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., 10000 Zagreb, Slavonska avenija 6 (u daljnjem tekstu: Pokrovitelj) dok je domaćin priredbe polufinalnog i finalnog natjecanja Avenue Mall u Osijeku, 31000 Osijek, Ul. Sv. Leopolda B. Mandića 50/a (u daljnjem tekstu: Domaćin).

Članak 4

Izvršnu realizaciju natjecanja provode Organizatori, dok Domaćin natjecanja osigurava prostor i potrebnu opremu za održavanje polufinalnog i finalnog natjecanja.

Članak 5

Natjecanje se održava u Avenue Mallu u Osijeku, u terminima:
POLUFINALE - 12. listopada 2012.
FINALE - 13. listopada 2012.

Članak 6

Prijaviti se mogu svi solo izvođači ne stariji od 19 godina ili glazbeni sastavi s većinskim brojem članova do 19 godina starosti, slanjem prijavnog obrasca koji ne nalazi na www.24sata.hr/teenmusicstars i slanjem (upload-om) svoga videa trajanja maksimalno šest minuta na www.24sata.hr/teenmusicstars.

Sadržaj video snimke kojim se kandidat (pojedinac ili band) prijavljuje je audio-video snimak izvođenja jednog vlastitog autorskog glazbenog djela ili interpretacija jednog glazbenog djela drugog autora, u minimalnom trajanju 90 sekundi od maksimalnog trajanja 6 minuta. 

Uz audio-video snimku, kandidati se prijavljuju prijavnim obrascem u koji moraju biti unesene informacije o vrsti prijave (prijava pojedinca – solo izvođača ili glazbenog sastava - banda), ime pojedinca ili jednog predstavnika banda, kontakt e-mail adresa i telefon, adresa stanovanja, biografija, glazbeni stil, godište (samo za pojedince), ukupan broj članova banda i broj članova banda u dobi do 19 godina (samo za bandove) i YouTube URL.

Dob će se potvrditi predočenjem osobne iskaznice natjecatelja.

Članak 7

Na natjecanju ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke autora projekta, organizatora i sponzora sa svojim užim obiteljima.

Članak 8

Prijave traju od 24.08.2012. do 20.09.2012. i vrše se putem prijavnog obrasca na 24sata.hr/teenmusicstars na način opisan u Članku 6.

Članak 9

Publika može glasovati za svoje favorite od 21.09. do 30.09., dajući glas za njima najbolje kandidate s tim da se može glasovati za više kandidata putem klika na za to predviđen gumb (Dobar), koji se nalazi  www.24sata.hr/teenmusicstars.

Stručni žiri će na temelju prijava donijeti odluku tko će biti uvršten na nastup na predkvalifikacijskom natjecanju u Osijeku, dok će se glasovi publike za tri kandidata s naviše glasova, pridodati glasovima stručnog žirija.

Ukupno 6 najbolje ocijenjenih natjecatelja, bez obzira jesu li bandovi ili pojedinci, sa predkvalifikacijskog turnira prema odluci Žirija dobivaju pravo nastupa u državnom finalu u Osijeku, 13. listopada 2012.

Članak 10

Stručni žiri čine:

predsjednik žirija:
Adonis Dokuzović, bubnjar, tekstopisac i studijski glazbenik, predsjednik odbora za MegaMuzika Awords, predstavnik Fendera i Rolanda za Hrvatsku.

članovi žirija:
Sead Zele Lipovača, gitarist i vođa rock skupine „Divlje jagode“
Želimir Babogredac, CEO Croatia Recordsa i CMC-a
Srđan Sekulović Skansi, producent i aranžer, dobitnik Porina 2012. za najbolji mladi band „Radio Luksemburg“ te dobitnik Porina 2009. za album Dine Dvornika „Pandorina kutija“
Karlo Lukić, dobitnik nagrade „Status“ Hrvatske glazbene unije 2009. za najboljeg mladog gitaristu

Članak 11

Izabrani natjecatelji obvezuju se:

  • naučiti svirati tri pjesme od ponuđenih deset 
  • prisustovati natjecanju prema unaprijed dogovorenom datumu

Izabrani natjecatelji pjesme će svirati uz pratnju ''Hypo teen stars banda“, sačinjenog od mladih glazbenika po izboru Organizatora

Izabrani natjecatelji te rezervni natjecatelji s organizatorima potpisuju Suglasnost kojom se obavezuju pojaviti na natjecanju u dogovoreno vrijeme.

Članak 12

Kandidati se ocjenjuju u 6 kategorija:

  • najbolji band 
  • najbolji gitarist
  • najbolji bas gitaristi
  • najbolji klavijaturist
  • najbolji bubnjar 
  • najbolji pjevač

Ocjenjivački žiri vrednovati će: muzikalnost, originalnost tona, originalnost solo izvedbe, tehničku vještinu pri sviranju gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i pjevanja te groove ocjenama 1 do 5. Kandidat s najviše bodova je pobjednik. Ukoliko dva natjecatelja imaju jednak broj bodova konačnu odluku o pobjedniku donosi Predsjednik žirija 

Članak 13

Natjecatelji koji se na predkvalifikacijskom turniru 12.10.2012. plasiraju u finale obvezuju se prisustvovati istom koji će se održati 13.10.2012. u Avenue Mall-u u Osijeku.

Članak 14

Smatra se da je natjecatelj odustao ako izostane s turnira u kojem je trebao sudjelovati i ako na bilo koji način povrijedi točke ovog pravilnika.

Članak 15

Nagrade za pobjednike finalnog natjecanja u Osijeku su:

  • studijsko snimanje pjesme i spota najboljem bandu 
  • električna gitara Fender Squaier najboljem gitaristi 
  • pojačalo najboljem bas gitaristi 
  • Roland slušalice i stalak za klavijaturu najboljem klavijaturisti 
  • set palica i bas pedala i izravni ulazak u finale izbora za najboljeg bubnjara Hrvatske najboljem bubnjaru
  • mikrofon najboljem pjevaču 
  • plaketa sa znakom Fender za sve pobjednike

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 16

Svi prijavljeni kandidati kao i odabrani natjecatelji prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila te pristaju da se njihovi osobni podaci, i fotografije koriste u svrhu promocije natjecanja.

Članak 17

Organizatori niti Pokrovitelj niti Domaćin ne snose nikakvu materijalnu ni moralnu odgovornost u slučaju eventualnih ozljeda proizašlih iz neznanja ili nevještine natjecatelja.

Članak 18

Propozicije i Pravilnik o igri donose Organizatori.

Sve odluke Organizatora u svezi s ovim propozicijama te pravilima prijavom na ovo natjecanje smatraju se prihvaćenima i konačnima, a isključivo pravo tumačenja svih odredbi zadržava izvršni Organizator natjecanja ili od njega određeni glasnogovornik u skladu sa pozitivnim iskustvima u profesionalnoj praksi.

Članak 19

U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Besplatni teen magazin Cool! Dolazi li nam One Direction?
NOVI BROJ

Besplatni teen magazin Cool! Dolazi li nam One Direction?

U srijedu uz 24sata potraži novi broj magazina Cool jer donosimo sve o svjetskoj teen senzaciji One Direction, cool postere, kvizove, igre i hrpu drugih sadržaja

Rock živi! Završne večeri Hypo teen music stars u Osijeku...
HYPO TEEN MUSIC

Rock živi! Završne večeri Hypo teen music stars u Osijeku...

Završne večeri nacionalnog natjecanja za teen bandove i pojedince održat će se ovog petka i subote u Avenue Mallu Osijek od 20 sati. Dođite bodriti natjecatelje!
Budi dio glazbenog spektakla Hypo Teens Music Stars 2012
PRIJAVI SE

Budi dio glazbenog spektakla Hypo Teens Music Stars 2012

PRIJAVI SE! Hypo Alpe Adria Bank, 24sata i Megamuzika pozivaju sve teen glazbenike i teen bandove: Izađite iz garaža i predstavite svoje umijeće sviranja!