Obavijesti

Show

Komentari 7

Premijerno pogledajte spot za novu pjesmu zbora Mozartine

Premijerno pogledajte spot za novu pjesmu zbora Mozartine
1

Spot je snimljen Night Vision tehnikom u potpunom mraku i u šumskom okruženju te se na njega može gledati kao na svojevrsnu umjetničku konceptnu kolaboraciju

VIDEO

Novi spot za pjesmu "Vrata do nas" djevojačkog zbora Mozartine, nastao u režiji i prema ideji redatelja Filipa Filkovića Philtza, snimljen je Night Vision tehnikom u potpunom mraku i u šumskom okruženju te se na njega može gledati kao na svojevrsnu umjetničku konceptnu kolaboraciju. 

To je prvi takav spot, sniman ovom tehnikom te se upravo zbog tog načina dobiva prava mističnost pjesme, prema načinu na koji su i napravile obradu.

- Nakon uspješne suradnje na pjesmi "Glas jeka" s Damirom Urbanom, odlučili smo proširiti naš klasični repertoar i na obrade pop-rock skladbi i evo, nakon 3 godine stvari su se ponovno "posložile" te smo se našle u studiju i snimile obradu izvrsne Gibine pjesme "Vrata do nas".. Pokušali smo u pjesmu unijeti novi duh, napraviti ju na malo drugačiji način i nadam se da smo u tome uspjeli. Provjereni tim radio je na pjesmi - Bratoš koji je radio aranžman za Glas jeka i Palanović sa kojim smo "odradile" koncert svjetskih hitova prije dvije godine u Lisinskom; pa smo provjerenu ekipu angažirali i za spot! Izvrsni Filip Filković Philatz napravio je remek djelo, u kojem će se Mozartine pokazati u sasvim drugom svijetu od onog kako ih poznajete! Ja sam jako zadovoljna, cure su jako zadovoljne, nadamo se da će zadovoljna biti i šira publika! Pa uskoro nas gledajte.. a Mozartine će ovih dana ponovno ući u studio...a što se snima...e to ćemo otkriti ipak malo kasnije... - rekla je voditeljica zbora Iva Majcenić.

- Snimati spot je bilo jako zanimljivo, i sasvim neko novo iskustvo jer smo po prvi puta snimali tako nešto po mraku, i night vision kamerom. U početku je bilo malo strašno u šumi u gluho doba noći, ali kasnije smo se sve opustile i uživale. Atmosfera je bila opuštena i uživale smo raditi sa odličnim redateljem, koji je imao sjajne ideje i vizije kako bi spot trebao izgledati. Slušale smo sve njegove upute i dale sve od sebe da snimimo takav originalan spot i unijeti nešto sasvim novo u naš svijet glazbe - rekla je članica zbora Josipa Vuletić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mozartine uskoro možete čuti i uživo, na koncertu klasične glazbe u Hrvatskom glazbenom zavodu u Zagrebu 12.lipnja sa početkom u 20 sati, gdje će osim njih nastupiti i ječji zborovi ovog pjevačkog studija – redom: Schubertine, Papandopuline, Bachovine i male Mozartine, a 14.lipnja će djevojački zbor Mozartine nastupiti u Ninu u župi sv. Anselma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...