Obavijesti

Show

Komentari 1

Prošlogodišnji pobjednik Saša Lozar ocjenjivat će kandidate

Prošlogodišnji pobjednik Saša Lozar ocjenjivat će kandidate
1

Uskoro nas očekuju nevjerojatne transformacije, a žiri će ocijeniti Kedžu, Hanu Hegedušić, Lanu, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari, Fila Tilena i Anu Maras Harmander

VIDEO

Osmero natjecatelja treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove će nedjelje prvi put stati na binu hit zabavnog showa, a kao gostujući član žirija u prvoj epizodi uz Sandru Bagarić, Gorana Navojca i Tome in der Mühlena ocjenjivat će ih i pobjednik druge sezone showa, Saša Lozar.

Još uvijek se sjećamo svih njegovih nevjerojatnih transformacija u legende domaće i svjetske estrade, no ovaj put na binu će Saša stati, 'samo' kao Saša te izvesti svoju pjesmu 'Za nas dvoje'.

- Čudno mi je ovdje biti u civilu – izjavio je Saša kojeg smo u showu Nove TV u finalu sezone gledali transformiranog u Beyonce, imitirao je i Maju Blagdan, Eltona Johna, Annie Lennox, a dugo ćemo pamtiti i njegovu verziju Taylor Swift, Arethe Franklin i Jelene Rozge.

Uskoro nas očekuje nove nevjerojatne transformacije, a kako će Saša i ostatak žirija showa ocijeniti Damira Kedžu, Hanu Hegedušić, Lanu Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena (Slavena Berića) i Anu Maras Harmander tek ćemo vidjeti nakon osam točaka.

Sezonu će otvoriti Matteo Cetinski koji izjavljuje kako mu je cijeli show izazov, a na prvom nastupu bit će transformiran u Danijela Popovića

- Ne vjerujem kako ću se odmah snaći na pozornici jer sve radim iskreno, pa ne znam glumiti sigurnost. Treba mi vremena, ali kad se 'zagrijem' moglo bi biti svega jer publika uvijek prepozna iskrenu emociju pa makar to bio i strah - rekao je Matteo.

 

Damir Kedžo morat će ući u haljinu i štikle jer je za prvi zadatak dobio Britney Spears.

- Moglo je biti i gore, ja sam zadovoljan. Dolazim iz kraja u kojem su maškare najnormalnija stvar, tako da je tamo svaki muškarac barem jednom u životu bio transformiran u ženu - komentirao je Damir. 

Fil Tilen će izvesti hit od Modern Talkinga, a sudjelovanju u showu TLZP se jako veseli.

- Ovaj show je odlično novo iskustvo kojim ću razviti i unaprijediti vokalne, glumačke i plesne vještine, upoznati kolege s kojima nisam imao prilike do sada surađivati. Jedan od ciljeva moje glazbe je humor kojim pokušavam maknuti fokus s crnila i negativizma koje vlada u našoj zemlji. Svojim sudjelovanjem u showu želim zabaviti gledatelje, pomoći im da se u tih sat vremena odmaknu od svakidašnjih problema, opuste i dobro nasmiju - izjavio je.

Pjevačica Lana Jurčević plesat će i pjevati kao Shakira, a hoće li joj nedavno putovanje u Španjolsku pomoći u interpretaciji, tek ćemo vidjeti.

- Volim Shakiru oduvijek, tako da mi je drago što sam dobila nju. Najviše me mučio tekst - izjavila je Lana.

Iako je priznala kako strahuje da ne dobije neki muški vokal, Žanamari će već u prvoj epizodi imati transformaciju u drugi spol, te otpjevati jedan od hitova Bijelog dugmeta kao Željko Bebek.

Ana Maras postaje Gloria Gaynor, a ususret prvoj epizodi ova glumica otkriva kako se najviše boji samog pjevanja. Vokalna trenerica Ivana Husar pak tvrdi da Ana ima snažan vokal koji nudi dosta mogućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama