Obavijesti

Show

Komentari 6

'Puklo' na Ivanu Hercegu: U novoj sezoni stiže novi župnik

'Puklo' na Ivanu Hercegu: U novoj sezoni stiže novi župnik
17

Miljenik žena don Mirko Komadina otišao je iz ličkog sela. Župljanke se pitaju hoće li njegov nasljednik biti tako zgodan, a ljubomorni muškarci su konačno odahnuli

VIDEO

Nismo se uspjeli dogovoriti o nastavku suradnje, rekao je glumac Ivan Herceg (33), koji je u 'Kud puklo da puklo' glumio neodoljivog župnika, don Mirka Komadinu. Kako doznajemo, nitko nikoga nije prevario, nego su se razišli zbog neslaganja u karakterima.

U drugoj sezoni, koja se trenutačno snima, zamijenit će ga novi župnik, ali to nije jedina novost u selu Oštrovac.

- Nema mira ni odmora za naše malo selo. Naši vrijedni scenaristi smislili su nove, komične situacije - rekla nam je Ecija Ojdanić (41), koja u seriji igra Barbaru Murgić.

Snimanje druge sezone počelo je prije dva mjeseca. Stalnoj glumačkoj postavi priključila se Jelena Perčin (34), a koga će ona igrati zasad drže u tajnosti. I ove sezone radnja se vrti oko novca. Oštrovac će dobiti hotel i nekoliko novih stanovnika. Serija će se snimati do Božića, a u kolovozu su glumci dobili godišnji odmor od tri tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jako mi fali odmora i sna. Od danas počinjem križati brojke u kalendaru kad ću s obitelji otići na barku i uživati sedam, osam dana - rekla nam je Ecija. Veseli se ljetovanju sa suprugom redateljem Robertom Orhelom (40) te kćerima Cvitom (11) i Jakovom (5). Zbog serije mora paziti da se ne ozlijedi.

- Mi se ne bismo smjeli baviti nikakvim ekstremnim sportovima. Ne smijemo skijati, rolati, ne znam što sve piše u ugovoru, ali nemojte nikome reći, ja tu i tamo volim kršiti pravila - smije se Ecija. Jedan od omiljenijih likova u seriji je Sveto Tepavac, kojeg tumači Žarko Radić (65.)

- Moj lik je krenuo dosta dinamično prošle sezone i mogu vam reći da je ove godine nezaustavljiv. Pun je iznenađenja, nepredvidiv i spreman na gluposti. Čovjek ne preza ni od čega - kaže Radić. On je u prošloj sezoni serije imao pjevački debi s pjesmom Jasmina Stavrosa 'Dio puta tvog'.

- U principu, ja znam zapjevati i imam nekoliko svojih pjesama koje pjevam kad malo popijem. Uigran sam sa starijim bratom i imamo svoj repertoar. Nakon pjevanja u seriji zovu me na rođendane i svadbe, ali ne bih se još u to upuštao - kaže Radić. Milan Štrljić (63), u seriji Mile Gavran, ljeto će provesti u Splitu s obitelji.

- Željan sam supruge Daše i sina Frana te jedva čekam da ih zagrlim - zaključio je glumac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju