Obavijesti

Show

Komentari 131

Razočarana Vlatka otišla u Njemačku i sad radi u hotelu

Razočarana Vlatka otišla u Njemačku i sad radi u hotelu
4

Voditeljica je studirala turistički menadžment, govori četiri jezika, a poslije burne veze i prekida s kanadskim inženjerom Biljanom odlučila je napustiti Hrvatsku

VIDEO

Voditeljica i inženjer u rudarstvu nekoliko su puta prekidali i mirili se, ali bivši kanadski maneken sad se zaljubio i Vlatki se više ne misli vraćati.

Ivica Biljan (46) ostavio je Vlatku Pokos (45) nakon godinu dana veze. Ona se shrvana odlučila preseliti u Njemačku jer je ondje našla posao u hotelu u kojem radi kao organizatorica evenata. Povremeno se vraća u Hrvatsku kako bi odradila dogovorene voditeljske angažmane.

- Nismo baš u kontaktu, ali nešto je govorila da bi došla u Toronto jer joj se sviđa Kanada - rekao nam je Biljan.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlatka Pokos preselila u Njemačku

Pokretanje videa...

24sata Video 00:12

Vlatka je, čim su započeli vezu, najavljivala da se seli u Kanadu, kao i da prodaje stan u Zagrebu, koji je kupila na kredit. Biljan za njezinu namjeru nije znao i to mu se nije svidjelo. Vlatka je studirala turistički menadžment na zagrebačkom VERN-u, gdje je najstarija studentica. Nizala je same petice, za koje je uzimala i instrukcije.

Ulagala u obrazovanje

Tečno govori engleski i talijanski, a služi se njemačkim i francuskim. I ranije je najavljivala da se, čim diplomira, seli iz Hrvatske.

- Živim u zemlji apsurda, u kojoj za mene kao voditeljicu nema posla. Izrazito sam domoljubna, ali sve manje mislim da ću ovdje ostati. Isprazna slava mi je oduvijek bila besmislena, zapravo me uglavnom iritira, jer se ne osjećam kao zvijezda niti tako živim - govorila je Vlatka.

U voditeljičinu selu Sokolovcu, gdje je odrasla, ne znaju ništa o preseljenju u Njemačku. Kažu da su je zadnji put vidjeli na blagdan Svih Svetih kad je obišla grob bake Ljubice . Pokos je bila jako vezana uz baku jer je kod nje odrastala dok su joj roditelji bili gastarbajteri. Nesretna zbog prekida, Vlatka je nabacila i nekoliko kilograma.

Biljan je mjesec dana nakon što je ostavio Pokos našao novu djevojku, Kanađanku Janine (31), s kojom, kako kaže, slavi tri tjedna ljubavi. Upoznao ju je u Torontu gdje živi. Sviđa mu se, tvrdi, što nije poznata. Njegova nova djevojka bavi se marketingom.

Valjda će naći dečka

- Veza s Vlatkom se istrošila. Ona je draga žena i uistinu me je voljela. Ali to nije bilo to. Nadam se da će Vlatka naći ljubav - kaže Biljan.

Pokos i Biljan upoznali su se početkom godine u Zagrebu. Ljubav je planula odmah, no Biljan nije znao za njezinu burnu prošlost o kojoj je saznao iz medija. Smetalo mu je što se ljubila s Talijanom Fabrizijom u Fendijevoj trgovini u Rimu dok ju je Dikan čekao ispred kabine. Kad je to saznao, ljubav je puknula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama