• Članak
  • Komentari 18
  • Share
  • Tweet1

Riječanin Slavko Šainović je Severinin novi dečko?

Muškarac s kojim je Seve boravila u Dubrovniku je Riječanin Slavko Šainović, vlasnik sportskog centra u Rijeci. Nekad je radio kao konobar

Srijeda, 20. 8. 2008. u 16:32    Piše: Alenka Klepac
Nisam znala da je gazda Severinin dečko. U subotu je otišao na godišnji odmor i ne znam kad se vraća, rekla nam je zaposlenica Sportskog centra Myme u Rijeci, koji je u vlasništvu Slavka Šainovića. S njim je pjevačica bila u Komolcu kraj Dubrovnika.
Čim su spazili fotografe, on se izdvojio iz Sevina društva. Pili su kavu s Mani Gotovac. Seve i Mani zatim su sjele u Touareg pjevačice. Potom je do auta došao Slavko, a Seve mu je prepustila volan. Šainovićev sportski centar ima 1100 četvornih metara, čime se svrstao u najveće takve objekte u Hrvatskoj. Otvorio ga je prije tri mjeseca. Dan prije otvorenja pao je dok je radio i slomio nogu. Od tada hoda uz pomoć štaka.
- Svečanog otvorenja zbog ozljede gazde nije bilo, a ako ga i bude, onda nam može zapjevati Seve - našalila se djelatnica.

ALEN MARIN SE OŽENIO
Severina je 90-ih hodala s pjevačem Kojota. On je sada u braku s kazališnom glumicom Goranom Vrdoljak Marin.

BIO JE VIŠE OD PRODUCENTA?
Nije željela javno priznati da je ljubila producenta Antu Pecotića.

PORNIĆ S OŽENJENIM
Od tajkuna Milana Lučića na dar je dobila konja. Snimili su pornić

VARGEK NIJE HTIO BITI S PROIZVODOM
Sa Srećkom Vargekom bila je zaručena. Naljutio se kad je Seve pornić htjela zaštititi kao autorsko djelo. Nazvao ju je proizvodom.

SEVE I MATE ČULJAK JOŠ SU PRIJATELJI
Bili su zaljubljeni godinu i pol. Prekinuli su par dana prije njena 35. rođendana. Seve je čak najavila da bi se rado udala za Matu.

Tagovi: severina, slavko šainović, rockeri, producenti, ljubavi

Izdvojeni komentari 18 komentara Pogledaj sve komentare
20.08.2008., 18:22

branchburg: dakle Seve dobila Konja na dar......for emergencies :))

21.08.2008., 00:57

excallibur: Ma neće se ona nikad udat, prije će se Modni Mačak oženit... :)

20.08.2008., 22:36

MooN: Sve ljepotani u 3pm...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar