• Članak
  • Komentari 0
  • Share 1
  • Tweet5

Rock’n’roll klinac: I Vili Gobac (13) ima bend

Segmenta je nastala na satu hrvatskog, no zasvirali su tek kad su skupili 500 kuna za bubnjeve. Želja im je “ne raspasti se”

Petak, 06. 4. 2007. u 22:35    Piše: Ivana Prgomet
Rock’n’roll klinac: I Vili Gobac (13) ima bend R. Anić Davor Gobac Vilija vodi po rockerskim koncertima
Iz dnevne sobe u potkrovlju kuće obitelji Gobac u Zaprešiću često se čuje žestoka glazba, no 42-godišnji frontmen Psihomodo Popa nije jedini roker. Davorova supruga Deana balerina je zagrebačkoga HNK i rado sluša rock, a korak dalje otišao je njihov 13-godišnji sin Vili. Kad izvrši školske obaveze, Vili Gobac pjeva u punk-rock bendu Segmenta. Vilijevo umjetničko ime je Vily, a obožava slušati “stare punkere” kao što su Ramones, Iggy Pop, Sex Pistols i The Clash. - Dečki sviraju punk-rock, a počeli su pisati i svoje pjesme - kaže Davor Gobac. Drago mu je da sin Vili ide njegovim stopama te često s njim zapjeva i zasvira. Bend se prvo zvao Blitzkrieg Zone i oformio se na satu hrvatskog jezika, a poslije su ga nazvali Segmenta. Zasvirali su tek kada je Marky (Marko) za 500 kuna dobio “neke šitne bubnjeve”. Sviraju uglavnom u svojoj školi “Ljudevit Gaj” i želja im je “ne raspasti se.” Ne sramim se ni zbog čega što sam u životu radio. Moj sin Vili vidio je i moja skidanja i golotinju, i kaže da mu je to baš super. On je pravi rock’n’roll klinac i nas dvojica imamo vrlo otvorenu komunikaciju. O mojem striptizu se normalno govori u kući, rekao je za jedan tjednik Davor Gobac, koji se često skidao na koncertima Psihomodo Popa te u reklami za jednu mobilnu kuću.

Tagovi: davor, vili, gobac, ivana, kovač, matija, dedić, krijstijan, rahimovski, pjevači, poznati, djeca

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar