Obavijesti

Show

Komentari 2

Romantični hit: Begini snimili spot za pjesmu 'Ples života'

Romantični hit: Begini  snimili spot za  pjesmu 'Ples života'
1

Begini neumorno nastupaju na brojnim koncertima diljem Hrvatske, a za njihov uspjeh svakako je zaslužan i Ivan Zak, njihov autor, koji potpisuje i ovu pjesmu

VIDEO

Početkom rujna ove godine, Begini su, gostujući po četvrti put na pozerskom Aurea Festu, predstavili novu pjesmu 'Ples života'. Pjesma je vrlo brzo zaživjela na radio postajama diljem Hrvatske, a i obožavatelji su ju odlično prihvatili te ju redovito traže i pjevaju uglas sa mnom na koncertima, rekao je Mario Budišćak, frontmen Begina.

- Upravo zato odlučili smo snimiti i video spot. Jest da je od inauguracije pjesme prošlo tri mjeseca, no nadam se da će naši obožavatelji biti zadovoljni, jer sad je doživljaj potpun. Pjesma je romantična, pjevna, stvorena za zaljubljivanje i ples. Upravo tu plesnu čaroliju pomogli su nam u spotu upotpuniti Valentina Walme i njen brat - rekao je Mario.

Begini su jedan od najpoznatijih hrvatskih mlađih tamburaških sastava koji posljednjih nekoliko godina suvereno vladaju hrvatskom tamburaškom scenom. Neumorno nastupaju na brojnim koncertima diljem Hrvatske, a za njihov uspjeh svakako je zaslužan i Ivan Zak, njihov autor, koji potpisuje i ovu pjesmu.

'Ples života' se nakon punih 12 tjedana radijskog etera i dalje nalazi na listi HR TOP 40 najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, zasigurno ce tu ostati i dalje.Begine i sve informacije o njihovim koncertima možete pratiti na njihovom Facebooku.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac