Obavijesti

Show

Komentari 3

Roth u ulozi Georgea Michaela: 'Ovo će biti prava poslastica...'

Roth u ulozi Georgea Michaela: 'Ovo će biti prava poslastica...'
1

Ana Gruica utjelovit će američku pjevačicu i glumicu koja je osvojila Grammyja za životno djelo, Doris Day s pjesmom 'Perhaps, Perhaps, Perhaps'

VIDEO

Još jedna glazbena legenda dolazi u show 'Tvoje lice zvuči poznato'. Riječ je Georgeu Michaelu, a u njegov lik će se transformirati Mario Roth

- Mislim da je svojom glazbom mogao dati još puno više -  komentirao je Mario koji će nastupiti s pjesmom ''Freedom' te dodao: 'Osjećat ću se u ovoj pjesmi oslobođeno. On je sav razmahan. Ovo će biti jedna prava poslastica'.

Ana Gruica utjelovit će američku pjevačicu i glumicu koja je osvojila Grammyja za životno djelo, Doris Day s pjesmom 'Perhaps, Perhaps, Perhaps'. 

- Super mi je ta stvar, zanimljiva mi je ta Doris Day - kazala je Ana, no kada joj je Igor rekao da je Doris njegovala čedni stil i nije voljela kada bi ljudi u njezinoj prisutnosti psovali, Ana je zaključila: 'Ona mi definitivno ne bi bila prijateljica'. Od svog nastupa za koji joj je Ivana Husar dala savjet kako mora biti ženstveno autoritativna, Ana kaže: 'Nemam nikakvih očekivanja. Imam očekivanja da se predivno zabavim u predivnoj haljini i da uživam u nastupu'.

Daniela Bilića ovoga puta vidjet ćemo u ulozi pjevačice grupe Vaya con Dios s hit pjesmom 'Nah Neh Nah'. 

- Za njih nisam čuo, nisam ih pustio na radiju, ne sjećam se. To je sve jedan čušpajz od glazbe, ali sve dobro zvuči - zaključio je Daniel te dodao kako im je vjerojatno nedostajalo nešto u tekstu pa su dodali riječi: 'Nah Neh Nah'. 

Dubrovačku pjevačicu Terezu Kesoviju utjelovit će Mia Anočić Valentić  s pjesmom 'Nima Splita do Splita',  a ovoj izvedbi se, kaže, jako veseli. 

- Ne znam kako će biti, ali sam sretna. Specifična je. Ne idem na karikaturu, voljela bih to izbjeći -  izjavila je Mia, a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati!

Deveta epizoda donosi i uzbudljive nastupe Dalibora Petka kojega očekuje hologram, pa ćemo ga tako vidjeti i u liku Eltona Johna i Rupaul, Nives Celzijus postat će Prlja iz grupe Let3, Bojan Jambrošić Prince, a Ivana Mišerić Rihanna. Kao pridruženi član žirija, u goste dolazi prošlogodišnji natjecatelj Matteo Cetinski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...