Obavijesti

Show

Komentari 28

Rugaju se oskarovskom gafu: Warrene, pa što si to učinio?

Rugaju se oskarovskom gafu: Warrene, pa što si to učinio?
1

Fijasko koji se dogodio u najvažnijoj holivudskoj večeri postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama, a korisnici su se posebno 'zakačili' za Warrena Beattyja

VIDEO

Zvijezde kultnog filma 'Bonnie i Clyde', Warren Beatty (79) i Faye Dunaway (76) imali su čast objaviti dobitnika Oscara u najvažnijoj kategoriji - film godine. Nakon što je pomalo nesiguran Beatty pročitao s kartice naslov 'La La Land', ekipa filma se sjatila na pozornicu samo da bi nekoliko trenutaka kasnije saznali da se dogodila velika greška te da Oscar, u stvari, pripada filmu 'Mjesečina'. 

Naravno, gaf je postao glavna tema na društvenim mrežama, a korisnici se nemilosrdno rugaju Beattyju i Akademiji na propustu.

Nezgodu su usporedili sa sličnom situacijom koja se dogodila Steveu Harveyju koji je u prosincu 2015. godine proglasio krivu Miss Universe. Harvey je, tako, prvo okrunio Miss Kolumbije samo da bi joj nakon par sekundi oteo krunu i proglasio pravu pobjednicu, Miss FIlipina. 

Iako se Beatty kasnije pravdao da je dobio krivu kuvertu te da je rekao 'La La Land' jer je prvo vidio ime glumice Emme Stone. 

- Želim vam reći da mi je dugo trebalo da pročitam ime jer je njeno ime bilo napisano, nisam namjerno 'zeznuo' stvar. 'Moonlight' je osvojio Oscara za film godine - rekao je Warren. Kasnije se saznalo da postoje 'rezervne kuverte' za svaku kategoriju te da je u njegovim rukama završila kriva. 

No bez obzira na isprike i pravdanja, šale na račun slavnog glumca ne prestaju. Korisnici objavljuju duhovite fotomontaže i mememove, a kako je krenulo, ne misle uskoro stati. 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?
'VRATIO' IM JE

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?

DiCaprio je bio posljednji koji je imao omotnicu u rukama nakon što je Emmu Stone proglasio najboljom glumicom. Korisnici Twittera tvrde da je zamijenio kuverte kako bi se osvetio Akademiji

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'
'Bilo je pomalo tužno'

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'

Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrol, rekao je u ponedjeljak američki predsjednik Donald Trump za krajnje desni portal Breibart News
Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena
U KREVETU NE GRIJEŠI

Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena

Legendarni zavodnik, glumac, redatelj i producent našao se u središtu skandala kada je nagradu Oscar na pozornici pred milijunima predao krivoj filmskoj ekipi