Obavijesti

Show

Komentari 13

Šalković je s obitelji godišnji odmor proveo na svjetioniku

Šalković je s obitelji godišnji odmor proveo na svjetioniku
5

Pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra

VIDEO

Hrvoje Šalković, pisac poznat po svojim zanimljivim putovanjima, upravo se vratio s pustolovine života. Njegov dom je posljednja četiri dana bio udaljeni svjetionik na privatnom otoku Lighthouse Villa Korkyra,koji je rezerviran preko Booking.com-a, globalnog lidera u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata. Booking.com nudi više od 30 različitih kategorija od vila, iglua, brodova, kućica na drvetu i svjetionika i ima više fenomenalnih i jedinstvenih mogućnosti za odmor od bilo koje svjetske stranice za online rezervaciju smještaja. 

Šalković je poznat po svojim putovanjima u najudaljenije dijelove svijeta te mu je upravo stoga Booking.com omogućio jedinstvenu priliku za odmor na svjetioniku, koji se nalazi u Hrvatskoj, ali je opet daleko od gradske vreve i gužve. Svjetionik Villa Korkyra izgrađen je 1871. godine te je preuređen u prekrasnu oazu za odmor na privatnom otoku Vela Sestrica s vanjskim bazenom i plažom. Ova vila na solarnu energiju također nudi svojim posjetiteljima uživanje u prekrasnom vrtu ili ugodno opuštanje u hidromasažnoj kadi. Posjetitelji svjetionika Lighthouse Villa Korkyra na raspolaganju imaju privatni transfer brodom do otoka i nazad prema kopnu. 

- Tijekom putovanja u više od 100 zemalja svijeta, imao sam priliku vidjeti neke od najzanimljivijih smještajnih lokacija, ali nikad nisam imao mogućnost odsjesti na privatnom otoku i to u svjetioniku! To je uistinu bilo nezaboravno iskustvo, a moja obitelj i ja osjećali smo se kao da smo u potpunosti pobjegli od stvarnosti - naglasio je Šalković.

Bez obzira na to uključuje li vaš odmor iz snova smještaj u svjetioniku, ugodnoj kolibi ili kućici na drvetu - posjetite personaliziranu tražilicu Booking.com-a i odaberite savršeni odmor prema vašim strastima i interesima: Passion Search.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'