Obavijesti

Show

Komentari 0

Sassja nas uvodi u proljetni ritam uz novi hit No problemo

Sassja nas uvodi u proljetni ritam uz novi hit No problemo
2

Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevnu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna. Glazbu i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja

VIDEO

Jeste li se ikad našli u situaciji da vam prijatelji kažu 'Ma nema problema' kad ih molite za pomoć, no da se prijelaz iz riječi u djelo nikad ne dogodi? Sigurno jeste bar jednom, a upravo je takve situacije opjevala i Sassja u svom novom singlu 'No problemo'. Zdrava doza cinizma i dobrog humora obilježava ovu pjevmu, himničnu pjesmu koja će i najtvrđe spavalice probuditi iz zimskog sna.

Glazbu i aranžman potpisuju Kantriman i Sassja, dok je simpatičan spot koji prati pjesmu zajedničko djelo Sassje i Jasmina Jatića. 'No problemo' pjesma je koja donosi snažan ritam i bogatu zvučnu pozadinu zahvaljujući cijelom setu instrumenata kojih su se prihvatili Jaka Berger Brgs (bubanj), Klemen Zupan Zupi (truba) i Andrej Fon Črč (saksofon). Unatoč pjesmi koja govori kako besplatne pomoći nema, Sassja je svejedno uspjela pronaći dobre ljude koji su joj pomogli u snimanju spota pa im se i prikladno zahvalila: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-Ljubav za prijatelje kojima nije bio problem doći i skakati na snimanju - neće ni meni biti problem, carevi! Hvala Jaski s buvljaka za pomoć i našim kafićima koji su nas dočekali na snimanju. Poseban respect Slobodi i Urban Beatzu jer im nikad nije bio problem te Brgsu, Črči i Zupi za odsvirano'. 

Osim na radijskim eterima, stih 'No problemo, tvoji smo sekoooo!' odjekivat će i pozornicama u Banjaluci i Sarajevu, gdje Sassja nastupa 16. i 18. ožujka, a u svibnju je čeka veliki nastup na Exitovom Sea Star Festivalu u Umagu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac