Obavijesti

Show

Komentari 11

Seljačka buna protiv Hurem: Pregazit ćemo ju traktorom

Seljačka buna protiv Hurem: Pregazit ćemo ju traktorom
4

S turskom glumicom Meryem dolazi cijela svita kamiona i automobila, a onda nikome nije dopušteno približavanje setu. Nitko je od mještana još nije uspio vidjeti

VIDEO

Pokraj nasipa u selu Ivanovo u blizini Pančeva, oko sat vremena udaljenom od Beograda, sagrađen je maleni grad. To je set filma u kojemu glumi Meryem Uzerli (31), Njemica turskog podrijetla.

Slavna zbog uloge u raskošnoj turskoj sapunici 'Sulejman Veličanstveni', u kojoj je glumila robinju i sultaniju Hurem, Meryem je već dva tjedna u Srbiji na snimanju svog novog projekta. I dok ona uživa u Beogradu, stanovnici sela Ivanovo ne mogu više izdržati tempo snimanja visokobudžetnog filma. Naime, zbog seta pokraj nasipa većina Ivanovčana ne može proći do svojih njiva.

- Ne možemo prolaziti kad želimo, nego kad nam oni dopuste. Mi živimo od poljoprivrede, a ja ne mogu u svoje polje. Ne mogu posijati kukuruz jer se taj film snima na javnoj površini. Moram ići okolnim putovima, a dotad mi lopovi kradu krumpir. Ne mogu više ovako - požalio se novinarima mještanin Ivanova, Joza Telbis, kojeg u Ivanovu zovu Joca. Ogorčen je jer, kako kaže, nitko im nije rekao da će taj put biti blokiran, ne znaju dokad će biti tako i nitko iz produkcije zasad im se nije obratio kako bi im pomogao riješiti problem oko obrade poljoprivrednih dobara.

- Mogli su nas obavijestiti da dolaze, pa možda bismo se i dogovorili. Ovako ima da s traktorom uletim na set pa će svi reći: ‘Mađar bugarskog podrijetla pregazio Hurem u Ivanovu’- u jednom dahu rekao je iznervirani Joca. Drugi se mještani s njime potpuno slažu. I njihove su njive na drugoj strani do koje ne mogu doći zbog filmske ekipe pa ih ne mogu obrađivati. Uvjereni su kako njihova općina neće ništa zaraditi od snimanja filmskog spektakla, što ih je dodatno razljutilo.

Na snimanju u Ivanovu Meryem nije svaki dan, ali kad dolazi, osiguranje je odmah pojačano. S turskom glumicom dolazi cijela svita kamiona i automobila, a onda nikome nije dopušteno približavanje setu. Nitko je od mještana još nije uspio vidjeti. Glumica u Beogradu i okolici snima film “Rane moje majke” na turskom jeziku. U Srbiji će snimati mjesec dana, a zatim odlaze u Bosnu i Hercegovinu, a najvjerojatnije će doći snimati i u Hrvatsku.

- Meryem glumi plemenitu i snažnu Srpkinju u emotivnoj drami o bosanskom dječaku koji istražuje svoje korijene - rekli su u produkciji demantiravši da taj film ima ikakve veze s povijesnom sapunicom “Sulejman Veličanstveni”, iako se nekoliko glumaca pojavljuje i u filmu. Snimanje bi trebalo završiti krajem srpnja, no zasad ne žele otkriti gdje će se u Hrvatskoj snimati. Doznajemo da jedan dan snimanja košta 100.000 eura ili oko 750.000 kuna. Kako doznajemo Uzerli u Srbiju nije povela kćer Laru (1).

Meryem Uzerli u Beogradu je s dečkom Ozanom Guvenom (39), turskim glumcem koji je u seriji 'Sulejman Veličanstveni' glumio Rastem-pašu.

Glumica je prvo izbjegavala izlaženje u Beogradu i navodno je svima iz produkcije rekla da ne smiju otkriti gdje spava u srpskoj metropoli. Prvih nekoliko dana nije uopće izlazila. Kako bi zavarali paparazze, produkcija je na mjesec dana unajmila vilu u prestižnoj četvrti Senjak, no zbog obilnih kiša vila je poplavila i strop se u sobi urušio. Nakon toga Hurem se preselila u luksuzni hotel Square Nine. U centru Beograda Meryem i Ozan uživaju u golemom apartmanu, bazenu te spa i wellness centru, gdje se opuštaju nakon napornih večernjih izlazaka. Glumci su gotovo svaku večer u klubovima na poznatim beogradskim splavovima. Glumica danju snima, a ako je vrijeme loše, razgledava Beograd. Na društvenoj mreži je objavila nekoliko fotografija i videa iz šetnje gradom, a posebno su je se dojmile ulice Skadarlija i Knez Mihajlova. Kad izlazi, s Uzerli je uvijek Ozan te nekoliko tjelohranitelja. S njima se zabavlja i ekipa filma, u kojoj nema glumaca iz naše regije. Beograđani kažu kako je opuštena i pristupačna. S obožavateljima rado razgovara i fotografira se, a s dečkom Ozanom se strastveno ljubi pred svima. Navodno obožava častiti ekipu pa su srpski mediji saznali da je samo jednu večer potrošila 2000 eura na piće ili nešto više od 15.000 kuna. Po danu na setu zaradi 25.000 dolara, što je oko 172.000 kuna, a snimat će se više od dva mjeseca. Nedavno se toliko opustila nakon snimanja da je završila na hitnoj zbog umora i previše alkohola.

- Ona i dečko cijelu su večer nazdravljali votkom i šampanjcem. Plesali su i smijali se, a njoj je odjednom postalo loše. Prijatelji su shvatili da joj svjež zrak ne pomaže pa su zvali hitnu. Dobila je vitaminski koktel, a navodno nije toliko popila koliko je bila umorna - rekao je očevidac srpskom Kuriru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama