Obavijesti

Show

Komentari 33

Sharon Stone osvanula gola na naslovnici: 'Ženo, stariš li ti?'

Sharon Stone osvanula gola na naslovnici: 'Ženo, stariš li ti?'
5

Glumica Sharon Stone pozirala je za Vogue. Slikala se gola i u mrežastim čarapama. Iako u sedmom desetljeću života, Stone i dalje izgleda nevjerojatno i osvaja seksipilom.

VIDEO

Prošlo je 27 godina od legendarne scene filma “Sirove strasti” u kojoj Sharon Stone (61), tijekom policijskog ispitivanja premješta nogu s noge i otkriva da ne nosi gaćice. Time je osvojila publiku, osvojila Zlatni globus i zaradila titulu seks bombe, a gotovo tri desetljeća kasnije, ova holivudska zvijezda i dalje osvaja seksepilom.

66th Cannes Film Festival - Grisogono Party

Naime, Stone se nedavno slikala za svibanjsko izdanje portugalskog izdanja časopisa Vogue. Pozirala je u mrežastim čarapama i crnom sakou, ispod čega je bila potpuno gola. Na naslovnici časopisa osvanula je fotografija na kojoj Sharon pluta u bazenu, na površini vode, iz koje izviruju njene gole grudi.

- Kad sam počela raditi u ovoj industriji, izraz 'je*eno' koristili su rukovoditelji studija kako bi procijenili imate li izgled dovoljno dobar za ulogu. Sjedili bi za stolom i raspravljali o tome. Mislili su da ga nemam - izjavila je glumica u intervjuu za američki magazin.

Najnovijim golišavim izdanjem glumica je brojne obožavatelje doslovno bacila u trans. Pohvale na njezin izgled prštale su sa svih strana. 

- Kakav dobar ukus, stil i nevjerojatan talent. Jako sam se zabavila radeći s ljudima iz portugalskog Voguea - napisala je na društvenim mrežama nakon fotografiranja za časopis. Obožavatelji su zaključili kako i u sedmom desetljeću života i dalje izgleda zanosno, zavodljivo, iznimno seksi te kako doslovno ne stari.

- Ženo, ja ne mogu vjerovati da ti imaš toliko godina i izgledaš tako dobro. Ljepšu ženu dugo već nisam vidio - samo su neki od komentara. 

Preživjela težak moždani udar, a imala 5 posto šanse za život
Preživjela težak moždani udar, a imala 5 posto šanse za život

Američka glumica na filmskoj je sceni aktualna od 1980. godine, već je s 22 godine debitirala je u filmu Woody Allena 'Sjećanja na zvjezdanu prašinu', a u svojoj je karijeri snimila pozamašan broj filmova. Stone je u intervjuu komentirala i nejednaku poziciju žena i muškaraca u filmskom svijetu. 

- Žene se bez sumnje zanemaruju. Iskreno, nisu predstavljene onakve kakvim doista jesu. Većinu filmova režiraju muškarci. Zbog toga volim glumiti ovisnike ili totalno lude. Sviđaju mi se takve uloge - izjavila je. 

Iza sebe ima dva propala braka, s Philom Bronsteinom (68) i Michaelom Greenburgom (67), a posvojila je čak tri sina, Roana (18), Quinna (12) i Lairda (13). Najveće čudo dogodilo se 21. rujna 2001. kada je Sharon doživjela teški moždani udar, a liječnici su joj davali samo pet posto šanse za život. Godinama nije mogla govoriti, čitati ni pisati, ali je preživjela.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama