Obavijesti

Show

Komentari 31

Silva i Dražen napustili show: 'Na mladima svijet ostaje'

Silva i Dražen napustili show: 'Na mladima svijet ostaje'
7

Bijeli su prijetili da će Crvenima vratiti milo za drago, ali kontinentalci su ispali nevjerojatno dobri poznavatelji mediteranske kuhinje. Silva i Dražen napustili su show

VIDEO


Posljednja ovotjedna epizoda gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pobila je uvriježeno mišljenje da se u Dalmaciji kuha samo mediteranska kuhinja, kao i da se u unutrašnjosti Hrvatske ne znaju pripremiti lignje ili rižoto od sipe. To je, na svoj poseban način prokomentirao i sam Špiček rekavši da je 'sve otišlo kvragu'.

Bijeli su prijetili da će Crvenima vratiti milo za drago, međutim, dogodilo se neočekivano – kontinentalci su ispali nevjerojatno dobri poznavatelji mediteranske kuhinje. Ina i Dina, Snježana i Ana te Snježana i Željko večeras su dobili najbolje ocjene žirija. I dok su najbolje prijateljice Ana i Snježana imale pomalo neobičan zadatak, pripremiti sarmu (25 bodova), Ina i Dina su za svoje punjene lignje pobrale ovacije cijelog seta (26 bodova).

- Nažalost, sve ide kvragu: cure iz Siska najbolje lignje prave, a Dalmatinka najbolje štrukle kuha! Sve se to okrenulo – ono šta je gore ide doli! -  slikovito je komentirao Špiček nakon kušanja punjenih lignji. S njim su se složili i Željka i Ivan, komentirajući fantastično pripremljenu raštiku, odnosno jelo koje u potpunosti zaslužuje aplauz.

Doduše, nekim je parovima mediteranska kuhinja bila prevelik zalogaj. Katarina i Luka svoja su dva zvonca pametno iskoristili. Prvo je Pažanin učio Luku kako se ispravno odvaja glava ribe od tijela i guli koža, dok je Špiček u posljednji tren uskočio u pomoć i pokazao im trik za zgrušavanje brudeta s brašnom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sad ću napraviti nešto što se inače ne radi u kuhinji. Znam da ću zbog toga dobiti po nosu od sto ljudi, ali bolje i to nego što ste vi napravili. Ja vam drukčije ne znam pomoći, samo pri kraju još dotjerajte okus - rekao je Špiček dok je kuhačom popravljao Katarinino i Lukino jelo koje je u konačnici dobilo solidnih 20 bodova. 

- Da sam dala više, bila bi to ocjena Špičeku - priznala je Željka Klemenčić.

Iako su se nalazili na dnu tablice s istim brojem bodova kao Katarina i Luka, Silva i Dražen napustili su show riječima 'na mladima svijet ostaje'. Njihov kokošji šugo s pljukancima nije im donio bolje bodove, no ne žale ni za čim. Dapače, veseli ih što se kući vraćaju s dva poklonjena miksera.

Katarina i Luka dobili su novu šansu, a povjerenje će pokušati opravdati tek za tjedan dana jer se u ponedjeljak u koštac s novim zadacima gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' vraća Bijeli tim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju