Obavijesti

Show

Komentari 27

Smjena kadrova u BB kući: Ušli Rina i Alen, izbačena Tamara

Smjena kadrova u BB  kući: Ušli Rina i Alen, izbačena Tamara
3

Stanari ipak nisu prošli tjedni zadatak, u Big Brother kuću uselilo je dvoje novih stanara, a reality rezidenciju u Dubravi po drugi je put napustila Tamara

VIDEO

Nakon paklenog tjedna koji su obilježili tjedni zadatak Fear Factor i Branimirov izlazak iz kuće, Big Brother je za svoje stanare pripremio još iznenađenja - ulazak novih stanara. Riječ je o Alenu Maciniću koji se pojavio u prvoj ikad emitiranoj sezoni Big Brothera u Hrvatskoj te Rini Dehni koja je sudjelovala u tajlandskoj BB avanturi. 

Voditeljica Marijana Batinić javila se ukućanima. Na 'piku' se, našao Romano, za kojeg je zaključila da se 'smije rukama' te da bi se umjesto nogometom  trebao baviti boksom. Isto tako, pitala ih je koji bi mogao biti razlog izlaska iz kuće njihovog donedavnog cimera Branimira, a Tamara je zaključila da je to učinio zbog nje, piše RTL.

Nakon toga Marijani se pridružio Marinin dečko Saša Muhek koji je došao 'obraniti čast' svoje djevojke s kojom je u vezi pet godina. Saša je priznao kako je on inzistirao da se Marina prijavi u Big Brother jer će joj to biti dobra odskočna daska u karijeri. Ipak, priznao je da mu nije previše ugodno zbog načina na koji je predstavljen odnos njegove djevojke i Romana, ali da joj vjeruje sve dok ga ne razočara.

Ovaj je tjedan stanarima je bio paklen i pun neugodnih iznenađenja, a posebnu misiju imao je Fabio koji je sustanare morao uvjeriti da se panično boji žaba. Marijana je njegovim sustanarima otkrila što se zaista događalo, a Big Brother ih je obavijesti da su upravo i jedino zahvaljujući Fabiju prošli prvi dio tjednog zadatka - Fear factor.

Poseban gost u Big Brother kući bio je simpatični farmer Goran Žigo, a Kocka je imao tajni zadatak - morao je postati njegov najbolji prijatelj, a ako mu to uspije, dobiva imunitet.

U studiju se pojavio i sada već bivši BB stanar Branimir Kamber. O svom boravku u kući kaže da je jako zadovoljan, a priznao je i da je izašao jer mu je bilo previše tračanja. Ipak, okidač za izlazak je bilo to što se posvađao s Tamarom. 

Stanari su prije tjedan dana odradili svoje prve prave nominacije, a u borbi za ostanak u kući bili su Tamara,  Ivica, Marina, Violeta, i Romano. Ipak, publika je odlučila da iz kuće (opet) odlazi Tamara.

Tamara je rekla kako se zapravo nadala de će ispasti, a kao razlog izbacivanja navela je činjenicu da je drugačija.

- Ili me voliš ili me ne voliš. ja sam takva i gotovo - zaključila je i dodala da će joj u najboljem sjećanju ostati Kocka.

Ali to nije sve! Naime, dobila je priliku baciti otrovnu strelicu i odabere dva stanara od kojih će jedan drugog pratiti u stopu. Odlučila je da će Violeta pratiti Fabija.

Nakon Tamarinog izlaska, u kuću ulazi dvoje novih stanara - 'anđeo' Alen i 'vražica' Rina koji će, osim što će se poput ostalih stanara boriti za bogatu nagradu, u prvom tjednu svog boravka u kući imati i posebnu misiju. Naime, Alen će pomagati svojim ukućanima, a Rinin zadatak je dodatno im zakomplicirati život.

I dok su se novi stanari pripremali za ulazak, za one koji su već u kući došlo je vrijeme nominacija. Nakon što su se svi izredali, Marijana ih je obavijestila da će idući tjedan strepiti Ines, Katja, Violeta i Ivica.

Kako nisu uspješno obavili drugi dio zadatka povezanog su čuvanjem vatre, Big Brother ih je obavijestio da su pali tjedni zadatak te da se pakao nastavlja i u tjednu koji dolazi. Nakon toga pozvao je sve stanare osim Jurice da se okupe u dvorištu te im zadao novi zadatak. Naime, moraju izgraditi logor u dvorištu u kojem će boraviti. Isto tako, dalje moraju održavati vatru, ali i čuvati zastavu koja ne smije biti ukradena jer je među njima lopov koji je može ukrasti u svakom trenutku. 

Dok su stanari proživljavali šokove zbog novog zadatka, u kuću su se ušuljali Rina i Alen, a kako će stanari na njih reagirati saznati ćemo uskoro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao