Obavijesti

Show

Komentari 22

'Snimila bi film o Kebi, ali ne znam tko bi njega htio glumiti'

'Snimila bi film o Kebi, ali ne znam tko bi njega htio glumiti'
1

U dokumentarcu će opisati kako je počela vezu s glazbenikom, što se nakon toga dogodilo i otkriti prijetnje koje su stizale od njega. S Kebom ima kćer Inu koju glazbenik nije htio priznati

VIDEO

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe (56) s kojim ima kćer Inu (18), odlučila je njihovu priču prenijeti na filmsko platno.

U dokumentarcu će opisati kako je počela vezu s glazbenikom, što se nakon toga dogodilo i otkriti prijetnje koje su stizale od njega, piše Kurir.rs. Voljela bi da na filmu zaigraju samo najbolji glumci.

- Pošto Dragan u javnosti prikazan kao nestabilna i neodgovorna osoba, mislim da ćemo teško naći glumca. Oni vjerojatno nikad nisu glumili takvog negativca i lošeg čovjeka pa samim time ne bi htjela vrijeđati nijednog našeg umjetnika - rekla je Ljiljana i dodala da je još veće pitanje tko bi pristao glumiti njegovu snahu Severinu.

Voljela bi da film režira Emir Kusturica (62) i da nju glumi Vesna Trivalić.

Borba za alimentaciju

Ljiljana je izjavila kako je svoju kćer držala podalje od estrade te da je ona svog oca viđala samo na sudu. Nije joj dopuštala da ga gleda na televiziji jer je nije želio priznati niti plaćati alimentaciju.

Sud joj je ipak 2008. godine dodijelio alimentaciju od 320 eura, a pet godina kasnije Vrhovni sud povisio ju je na 333 eura. 

- Tri sam se godine borila za alimentaciju od 13 eura. On se stalno žalio da je star i bolestan te da nema novca, a pravdao se da mora financirati sina koji ne zarađuje - rekla je u jednom intervjuu Ljiljana. Zbog bitke za alimentaciju Keba je na sina Igora (29) prepisao vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu vrijednu pola milijuna eura.

Folk pjevač se čak i sudski razveo od supruge Olje, kojoj je u brakorazvodnoj parnici također pripalo pola imetka pa je Kojić dokazivao da je siromašan i da nema za financiranje još jednog djeteta.

Zvao ju je dvadeset puta i slao cvijeće

Jevremović piše hitove za estradnjake, a tako je upoznala i Kebu koji ju je zamolio da mu napiše pjesmu.

- Nije mi bio inspirativan, htjela sam ga ljubazno odbiti - rekla je Ljiljana. Keba joj se počeo udvarati, zvao ju je dvadeset puta na dan i slao cvijeće.

Na kraju je pokleknula jer joj je govorio da nije sretan u braku te da se zaljubio u nju i da s njom želi dijete. Njihova veza trajala je mjesec dana , viđali su se u njezinu stanu u Beogradu i onda je ostala trudna.

Nagovarao ju je da abortira

- Imao je oscilacije u ponašanju. Od toga da je htio dijete, pa da će ostaviti suprugu, a bio je i nasilan te me je nagovarao na abortus . Čak mi je nudio i novac i stan da pobacim, ali sam ga odbila. Rekla sam mu da nestane iz mojeg života i odselila sam se - kaže Jevremović.

Nakon što je DNK analiza potvrdila da je on otac, Keba i dalje tvrdi kako osjeća da mu Ina nije kći, a Ljiljani je donedavno prijetop ma sudu.

Severina (44) je u naručju držala Kebinu nepriznatu kćer.

24sata

- Vidite što je sudbina . Severina je imala nastup u Beogradu. Moja Ina je tada imala sedam godina i došla je vidjeti njezin nastup. Pitala sam je hoće li se fotografirati s njom, iako ona nije ni znala tko je Severina - prisjetila se Ljiljana. Dodala je kako je razdragana pjevačica njezinu kćer posjela u krilo.

- Seve, oprosti, Ina ne zna ni tko je Lepa Brena. Tužim se za očinstvo s poznatim pjevačem, kojega nije vidjela ni na fotografiji. Zgrožena Severina je samo šutjela. Onda mi je stisla ruku i odmahnula glavom kao da mi želi reći drži se - rekla je Ina. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja