Obavijesti

Show

Komentari 48

Spreman za feštu: 'Mama je spremila doček uz tamburaše’

Spreman za feštu: 'Mama je spremila doček uz tamburaše’
1

SVESTRAN Pobjednik ‘Farme’ Goran Kaleb bio je živahno dijete, žene ga obožavaju, a on zna kuhati, konobariti i animirati ljude sportom

VIDEO

Nisam još svjestan da sam pobijedio i osvojio pola milijuna kuna. Novce ću ravnomjerno podijeliti s Josipom i Antom, kako sam obećao, kaže Goran Kaleb (28), pobjednik 'Farme' iz Rogotina kraj Ploča. Sportski animator je u finalu pobijedio Josipu Tomljanović (29) iz Požege. 

- Moja obitelj i prijatelji organiziraju doček u Rogotinu. Bit će tamburaša, a kuha se i rižoto od sipe. Mama je stavila i transparent na kuću - kaže Goran.

Tajanstvena ljubav

S jedinom ženskom finalisticom Josipom je na početku 'Farme' ljubovao, a šuškalo se i da je imao djevojku prije showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uvijek postoji netko. Ne bih komplicirao. Ništa još ne znam po pitanju ljubavi, vrijeme će sve pokazati - kaže Kaleb. Dodaje kako voli djevojke koje, kako kaže, imaju u glavi, dok mu je izgled manje bitan. Njegovom pobjedom u showu najponosniji su majka Gordana i brat Antonio (33). 

- Što se tiče novca, prvo ću sjesti s njima pa popričati kako bi ih pametno uložio - kaže Dalmatinac. Goran je završio srednju ugostiteljsku školu u Pločama, a zadnjih osam godina je zaposlen na više mjesta.

- Pola godine radim kao kuhar, nekoliko mjeseci oko mandarina i onda po zimi konobarim - kaže pobjednik 'Farme'. Dodaje da mu nije teško raditi, a show mu je došao kao predah od svega.

- Živim na moru koje mi je četiri metra od kuće, a ne stignem se ni okupati. Jedino se iskupam kad sam sportski animator - kaže Goran. U slobodno vrijeme voli trčati, otići u teretanu i družiti se s ljudima koje voli. Za njega prijatelji kažu kako je glavni zabavljač u svakom društvu. 

Imao je 35 zečeva

- Ja sam veseo, komunikativan i društven. Obožavam izazove - kaže Kaleb o sebi. Dodaje kako je i u djetinjstvu bio živahan. 

- Moji komentiraju da sam u ‘Farmi’ još bio predobar kakav sam inače. Morao sam malo paziti zbog njih kako se prezentiram javnosti - smije se pobjednik. Kao dijete je imao 35 zečeva koje je vješto skrivao od majke Gordane.

- Moji nisu ništa kužili jer sam ih držao u gajbama na skrovitome mjestu kuće. Kasnije su završili u hladnjaku - kaže Goran. Dodaje da su kroz njegovu kuću prošli kućni ljubimci psi, mačke, papige, grdelini, kanarinci, ribice, hrčci i kornjače.

S Josipom se zbližio na ‘farmi’, došli su do finala

S Požežankom Josipom povezao se već na početku showa. Bili su nerazdvojni, a često su razmjenjivali nježnosti. S njom je dogurao do finala, a zajedno će s Antom Baždarićem (20) iz Splita podijeliti pola milijuna kuna. Trojka je svojim zbližavanjem i planovima o pobjedi ljutila ostale farmere

Glvni zabavljač

Goran je s prijateljevom ženom na svadbi pozirao kraj svinjca. Njegovo društvo kaže kako ima nepresušni smisao za šalu, a omiljen je i među ženama koje ga obožavaju.

Prije tri, četiri godine sam se počeo brijati na ćelavo. Dojadila mi je kosa, a počela je i otpadati, pa sam se je riješio na vrijeme, kaže Goran.

Ovih dana se najviše veseli zimovanju sa svojim društvom na Kupresu u Bosni i Hercegovini. 

- Svake godine se okupi nas dvadesetak pa odemo do Kupresa. Tamo uživamo u druženju i skijanju - kaže pobjednik 'Farme'. Ipak, Božić će biti rezerviran za voljenu obitelj i najbliže prijatelje u Rogotinu, gdje će svi feštati. 

- Falit će mi neki farmeri. Osobito Josipa, Ante, Katica, Senad, Sara, Ana i Igor. Nadam se da nekoga nisam izostavio - kaže Dalmatinac. S ostalim se farmerima nije bolje povezao jer, kako kaže, bez veze mu je biti sa svakim dobar, što je nemoguće.

- Možda odem na neko putovanje s Antom i Josipom, ali to su bila tek dogovaranja - kaže Goran. U show se prijavio jer kaže kako voli život na selu.

Najdraži mu je magarac

- Ništa mi nije strano raditi. Volim rad sa životinjama i u vrtu. Želio sam upoznati nove ljude i njihove običaje - kaže pobjednik showa koji je najviše puta bio izabran za gazdu farme. Dodaje kako mu je najdraža životinja s imanja magarac jer je tvrdoglav baš poput njega. U “Farmi” su mu najviše nedostajali obitelj, prijatelji, mobitel i internet.

Iako mu je prije showa bila želja da otvori svoj kafić ili pub, sad kaže kako će sve dobro razmisliti s obitelji.

Pomrsio im račune

Posljednjih dvoje finalista uz Gorana bili su Josipa Tomljanović (29) iz Požege i Tomislav Crnčević (29) iz Zagreba. Soboslikar je izgubio od konobarice u dvoboju snage s pilama na podu. Iako joj je čestitao na pobjedi, ostao je bez pola milijuna kuna s kojima je htio financirati svadbu s farmericom Barbarom Peterčić (24). Par se upoznao u showu i zaručio, a Zagrepčanin ju je prozvao svojom princezom. Nisu se nadali da će pobjednik 'Farme' biti baš Goran.

Sretno djetinjstvo

Goran kaže kako je imao i sretno djetinjstvo odrastajući u kući na rivi. Nekoć je imao bujnu kosu, a zadnjih nekoliko godina brije se na ćelavo

Božićna fešta 

Pobjednik Goran će blagdane slaviti s obitelji, a na skijanje ide s društvom. Prije showa je htio otvoriti kafić, a sad će dobro razmisliti o svemu

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje