Obavijesti

Show

Komentari 11

Štikle i vruće hlačice: Evo kako se Matteo pretvorio u Rozgu

Štikle i vruće hlačice: Evo kako se Matteo pretvorio u Rozgu
4

Pobjednik posljednje emisije, Matteo Cetinski, iz uloge Akija ulazi u totalno novu priču, a za nju će morati i drugi put u ovom showu 'postati' žena

VIDEO

Matteo Cetinski dobio je zadatak transformirati se u pjevačicu Jelenu Rozgu.

Matteo će opet morati sakriti sve svoje muške atribute, odjenuti vruće hlačice, obuti štikle, staviti plavu periku, umjetne nokte i što vjernije dočarati spot Jelenine pjesme 'Kraljica'.

- Zabavljam se na probama, išijas mi je prošao od razgibavanja kukova - izjavio je Matteo. 

Lana Jurčević mora proći zahtjevnu transformaciju jer osim što po treći put postaje muškarac, ovaj put to je jedan jedini Halid Bešlić.

- Cijeli dan moram šutjeti da mi ostane glas dolje, da uopće ne zvučim na sebe. Jako volim Halida - opisala je svoj 'halidovski' moment Lana. 

Ove nedjelje na binu showa vraća se Hana Hegedušić koja postaje američki reper Armando Christian Perez poznatiji kao Pitbull, a izvest će njegov poznati hit 'Fireball'. Hana je treći put u muškoj ulozi, ali prvi put u ulozi jednog ćelavog repera. 
Damir Kedžo ovaj put se zbog zdravstvenih razloga odlučio za jokera, a tko će umjesto njega utjeloviti Tinu Turner i izvesti pjesmu 'Private Dancer' tek ćemo vidjeti kada ova točka dođe na red ove nedjelje.

- Jako vjerujem u svog jokera, on je najbolji - izjavio je Kedžo koji će ovaj put imati samo navijačku ulogu u showu.  

Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie, a kako će dočarati njen spot i zapravo zahtjevnu koreografiju na pjesmu 'A Little Party Never Killed Nobody' tek ćemo vidjeti. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink i još energičnija pjesma 'Try'.

Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles, a zahvaljujući njemu gledatelji showa imat će priliku doživjeti i pravi mini koncert ove popularne skupine.  
 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja