Obavijesti

Show

Komentari 24

Stiže pojačanje: Bjelovarskom Micku Jaggeru dolazi kći Dalia

Stiže pojačanje: Bjelovarskom Micku Jaggeru dolazi kći Dalia
1

Dalia će na Farmi razmišljati o zaručniku Josipu, koji je čeka, a Igor se ‘bori’ kako bi sinu platio školovanje i sebi putovanje. Dalia se nedavno razvela od imitatora Micheala Jacksona

VIDEO

U reality show “Farma” večeras dolaze dva nova kandidata. Dalia Domijan (35), kći farmera Darka Domijana (66), ulaskom će iznenaditi svog oca.

- Nadam se da ću se brzo uklopiti u ekipu. Ne očekujem drugačiji tretman samo zato što je tata Domi tamo - kaže Bjelovarka, koja godinama živi u Zagrebu.

- Na Farmi će mi najviše nedostajati zaručnik Josip i pas Bubi - otkriva Dalia.

Kći bjelovarskog Micka Jaggera nedavno se razvela od Čileanca Miguela Concha Carrasca (37). Imitator pjevača Michaela Jacksona ove je godine nastupao u showu 'Supertalen'. Par se upoznao preko interneta, a spojila ih je ljubav prema kralju popa, zbog čega se on doselio u Hrvatsku.

Ljubav nije dugo trajala: Dalia se nedavno razvela od imitatora pjevača Michaela Jacksona. Upravo je on u Španjolsku odveo njezinog oca Darka, koji je tamo imitirao Micka Jaggera. Domian je tamo imao brojne gaže i status rock zvijezde.

- Ja sam emotivna i iskrena žena. Vrlo tolerantna i odgovorna, što će farmeri zaključiti - kaže Bjelovarka. Daliji su hobiji joga, crtanje, koncerti i glazba. Motiv za sudjelovanje u showu pronalazi u želji za životom u prirodi i novim avanturama.

Drugi kandidat je Igor Trajbar (50), umirovljenik iz Zagreba. Bavi se triatlonom, a kaže kako mu na imanju neće nimalo nedostajati moderna tehnologija.

- Najviše će mi faliti djevojka i sin - kaže Igor.

Protekla dva tjedna boravio je u Bratislavi, pa nije uspio upoznati ostale kandidate gledajući ih na televiziji.

Želi vladati farmom: Igor obožava pse i smatra kako će se dobro snaći sa životinjama na farmi. Tehnologija mu neće faliti, a kao manu ističe tvrdoglavost, pa se boji da ne uđe u konflikte s ostalim farmerima. Nitko od kandidata nije ga se posebno dojmio.

- Malo sam pogledao ‘Farmu’ i nekako sumnjam da ću se dobro slagati s ostalim kandidatima. Skeptičan sam - kaže umirovljenik. Iako bi volio postati gazda farme, smatra kako ne bi bio uspješan kao sluga.

- Farmu bi vodio poput pravog diktatora - šali se Trajbar. Nagradu od pola milijuna kuna želi razdijeliti na više strana.

- Dao bih trećinu sinu za studij, dio u humanitarne svrhe, a ostalo na putovanje svijetom - zaključuje novi farmer. Hoće li nove snage unijeti osvježenje ili probleme, saznat ćemo uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama