Obavijesti

Show

Komentari 84

Rina ima imunitet: Nominirani su Fabio, Ines, 'Kralj' i Jurica

Rina ima imunitet: Nominirani su Fabio, Ines, 'Kralj' i Jurica
6

Stanari su nominirali Rinu, ali ona ima imunitet zbog odrađenog zadatka. Ispadanje idućeg petka prijeti Fabiju, Ines, Jurici i Romanu. U studiju Big Brothera bio je i Mrkvica te Grubnić

VIDEO

Fabio je dvostruko nominiran jer nije ispunio tajni zadatak. Big Brother nominirao je i Jurica zbog istog razloga. Stanari BB-a redom su spominjali Rinu u nominacija,a, ali ona je dobila imunitet zbog uspješno odrađenog zadatka. Romana su nominirali, također, stanari, kao i Ines

Marko Grubnić se napokon 'glavom i bradom' pojavio u studiju Big Brothera, a voditeljici Marijani Batinić otkrio je da mu je Rina najdraži stanar jer je 'dobra za show' te se našalio na račun svojih 'fotošopiranih' fotografija. 

Ivan Mitrović, koji se natjecao u Big Brotheru na Tajlandu 2008. godine, također je došao u studio. Ivan, kojeg su nazvali 'Mrkvica', tada se pred kamerama seksao s Rinom. To se dogodilo jer, kaže, s Rinom treba znati. 

- Ja sam mislio da znam kako s njom, očito sam pogodio formulu - kazao je Mrkvica koji se, priznaje, i dalje čuje s Rinom koju smatra originalnom i jedinstvenom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gledatelji su odlučili iz showa izbaciti Kristinu, a najbliže njoj, prema glasovima, bila je Rina. Kristina je kazala da je imala osjećaj da će ispasti, stoga je imala tremu. Kao i svi ostali izbačeni BB-ovci, Kristina je morala baciti 'otrovnu strelicu'. Ovaj put, strelica je 'pogodila' Ines, koja će morati kuhati cijeli tjedan, bez ičije pomoći. 

Svi poznaju Marininog Sašu

U studiju je Marijana razgovarala i s Inesinom prijateljicom, koja smatra da Ines i Fabio gaje iskrene simptaije jedan prema drugome. 

Voditeljica je pričala i s bivšom stanarkom Tamarom, koja kaže da joj je najdraža natjecateljica Rina. Progovorila je i o Miraninom bivšem zaručniku Saši, s kojim se poznaje, kaže, sedam ili osam godina. Otkrila je da je Saša bio ravodušan kada je dobio Marinino pismo. 

U studiju je bila i Katja, koja se također druži sa Sašom. Za njegovu i Marininu vezu, kaže, nema neda. 

Još jedan pakleni tjedan je iza stanara

Stanari su teško prihvatili ovaj protekli, pakleni peti tjedan te je Pađen nagovarao ukućane na zavjet šutnje, koji je ubrzo splasnuo. Od samog ponovnog ulaska u pakleni tjedan, odnosi među stanarima drastično se mijenjao, te im je Big Brother odlučio dati tri zadatka, koje stanari nisu uspješno ispunili. 

Peti tjedan je donio i novu omraženu osobu u Kući - Fabija, kojeg gotovo više nitko od stanara ne može smisliti zbog njegovog prigovaranja i pametovanja. Nako njega, stanari najmanje vole Rinu. 

Osim Kristine i Rine, BB-ovci su prošloga petka nominirali i Kocku, Ines i Romana. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje