Obavijesti

Show

Komentari 46

Striptizetin šok faktor: Želim spasiti svijet uz pomoć čarapa

Striptizetin šok faktor: Želim spasiti svijet uz pomoć čarapa
16

Imitatorica Britney Spears šokirala je žiri i publiku pojavljivanjem u showu 'X Factor'. Članu žirija Louisu Walshu plesala je u krilu dok je Gary Barlow bježao od nje

VIDEO

Moglo je biti i gore, izjavila je zbunjena striptizeta i imitatorica Britney Spears silazeći s pozornice nakon što je svojim nastupom šokirala publiku i žiri britanskog showa 'X Factor',

Lorna Bliss (33) pred njima se pojavila u mrežastom kombinezonu koji joj je prekrio samo intimne dijelove tijela.

- Nisam ovo očekivao, radim ovo devet godina i ovo mi se prvi put dogodilo - rekao joj je član žirija Louis Walsh.

Tijekom izvedbe pjesme Britney Spears 'Dancing Till The World Ends', Louisu je sjela u krilo te redom krenula izvoditi striptiz pred ostalim članovima žirija. Gary Barlow uskoro je pobjegao u publiku, a uporna Lorna krenula je za njim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pojavila sam se na televiziji diljem svijeta, bila sam u britanskom showu 'This Morning', 'Britain's Got Talent', bila sam na televiziji u Italiji, Japanu i Australiji. Volim biti na televiziji, želim stalno biti na televiziji, na svakom kanalu, u svakoj zemlji - rekla je Lorna i zaključila da želi postati poznata glumica i pjevačica. 

Lorni, koja je u britanskom showu 'Britain's Got Talent' nastupala u toplesu, suci nisu dali zeleno svjetlo za prolazak u daljnji krug natjecanja.

Tulisa Contostavlos zaključila je da se na TV-u pojavljuje samo kako bi postala slavna, a ne zbog toga što želi biti glazbenica ili umjetnica.

 - Ja samo činim ono što moram činiti da bih bila u igri, kao što svi drugi rade. Želim se izdvojiti iz gomile i u tome je cijela poanta, zar ne? - branila se Lorna koja je izjavila da želi spasiti svijet uz pomoć čarapa.

Nicole Scherzinger komentirala je da njezin nastup ne može uopće shvatiti ozbiljno jer misli da ga ni ona sama ne može tako shvatiti.

- Priznala si da ti je sve to samo igra, nemaš strast za glazbom ili želju da budeš pjevačica, tu si samo zbog igre - rekla joj je pjevačica N-Dubza na što je Gary dobacio da bi drugi sjajan način da bude primijećena bio taj da pjeva dobro. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu