Obavijesti

Show

Komentari 66

Supružnici na sudu: Muž Indiri uzima stan ovrhom?!

Supružnici na sudu: Muž Indiri uzima stan ovrhom?!
3

BRAČNA POSLA Miroslav Levak otkupio je za 3,4 milijuna kuna dug pjevačice prema banci. Nekretnina u Gračanima uskoro ide na ‘bubanj’ po nižoj cijeni

VIDEO

Pjevačica Indira Levak (42) i suprug bodybuilder Miroslav Levak pohvalili su se u listopadu 2015. kako su uredili zajednički dom u Gračanima.

Nekoliko mjeseci kasnije supružnici su se našli u sporu na Općinskom sudu u Sesvetama, u kojem je Miroslav ovrhovoditelj koji ovršuje Indirin stan. Bjelovarac je prije dvije godine, tri tjedna prije vjenčanja, otkupio Indirin dug prema Erste banci, koja je imala hipoteku na taj stan zbog Indirina kredita od 608.000 švicarskih franaka.

Imaju recept za švicarce?

Na jučerašnjem ročištu utvrđivala se vrijednost nekretnine koja ide na 'bubanj' kako bi Miroslav 'naplatio dug koji je otkupio od banke'. Levak je otkup duga od banke platio više od tri milijuna i četiristo tisuća kuna što je tada iznosilo oko 546.000 švicarskih franaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na jučerašnjem sudskom ročištu pojavila se samo Levakova odvjetnica Linda Kocijančić, koja je na pitanje suca u kakvom su odnosu supružnici Levak odgovorila da ne zna. Iako je primila sudski poziv, Indira se nije odazvala. Pjevačica nije opravdala razloge izostanka. Luksuzni četveroipolsobni stan od dvjestotinjak kvadrata u Gračanima u vlasništvu je pjevačice Colonije od 2006. te je ona jedini vlasnik te nekretnine. Pravni stručnjaci smatraju kako je razlog ovog poteza supružnika Levak činjenica da banke kod otkupa duga otkupitelju nude plaćanje glavnice, dok kamate otpisuju.

Sudski proces s bivšim

Stoga Levak na dražbi uz posrednika može kupiti Indirin stan za tri petine od procijenjene tržišne vrijednosti. Na taj način supružnici mogu zadržati nekretninu, i to puno jeftinije nego da godinama otplaćuju kredit za stan. Agencije za nekretnine sad procjenjuju vrijednost stana na toj lokaciji od 1900 do 2000 eura po kvadratu pa taj stan vrijedi najmanje 380.000 eura. Višestrukog prvaka države u bodybuildingu Indira je upoznala u teretani, a bio joj je i osobni trener uz čiju se pomoć pjevačica istesala.

- Miroslav je zgodan, pametan i jako radišan. Jedino ne voli nositi smeće i usisavati - rekla je Indira prije dvije godine za supruga. Par je u braku od kraja svibnja 2014., a Miroslav je pjevačici drugi suprug. Od Narcisa Mujkića (40) razvela se 2010. godine. Pjevačica, osim spora s aktualnim suprugom, na sudu je i s bivšim Narcisom. 

Prema sudskim spisima, Indira je s Mujkićem u ožujku 2010. posudila 900.000 kuna, za koje ih tuže da ih nikad nisu vratili. Indirin odvjetnik u tom slučaju, Davor Cahun, nije želio komentirati tužbu. Bivši supružnici su se nakon razvoda hvalili kako su ostali u prijateljskim odnosima. Narcis je danas u braku s bivšom Indirinom plesačicom Sarom Dobranić (26). Mujkić se s njom preselio u Ameriku i dobio kćer Reu Željku (3). Indira je prije tri godine prepustila Narcisu restoran 'Colonia' u zagrebačkom naselju Travno.

Indira je nedavno rekla da joj je najveća želja da s mužem uskoro dobije dijete.

Supružnici žele dijete

- Ako se dogodi prirodnim putem da imamo svoje, bit ću najsretnija na svijetu. Čak i tada bih rado posvojila dijete te mu pružila svu ljubav i sreću koju zaslužuje - rekla je Indira. Dodala je kako s Miroslavom često čuva djecu zajedničkih prijatelja te je to neizmjerno veseli i ispunjava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'