Obavijesti

Show

Komentari 0

Šuška se: Eddie Murphy radi na filmu 'Princ otkriva Ameriku 2'

Šuška se: Eddie Murphy radi na filmu 'Princ otkriva Ameriku 2'
4

Film snimljen 1988. godine odmah je postigao impresivan uspjeh, a do danas je njegova popularnost samo rasla. Još jedan klasičan film koji bi mogao uskoro dobiti nastavak ili samo 'patka'?

VIDEO

Prošlotjednu vijest o tome da ćemo dobiti još nastavaka Matrixa slijedila je ona o još nekoliko dijelova franšize o 'Alienu', a najnovija vijest o nastavcima došla je niti više niti manje nego iz usta osobe koja je i stvorila originalni film.

Radi se o Eddieju Murphyju i njegovoj hvaljenoj komediji 'Princ otkriva Ameriku'. Film snimljen 1988. godine odmah je postigao impresivan uspjeh, a do danas je njegova popularnost samo rasla. Tom filmu navodno se sprema nastavak, kako možete i sami vidjeti po screenshotu tvita kojeg je Eddie Murphy osobno napisao.

No čini se da je Murphy počinio veliku grešku objavom jer je ubrzo tvit obrisan te su ostali samo njegovi screenshotovi. Ne samo to, već kao što i sami možete vidjeti na priloženoj slici pretrage, Twitter račun legendarnog komičara je u potpunosti nestao te su nam ostali samo njegovi imitatori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vanessa Bell, glumica koja je odglumila 'princezu' iz filma, dala je kratki intervju glede ovih glasina.

- Voljela bih glumiti u nastavku. Voljela sam taj film. Hajde, Eddie, napravimo to - rekla je Bell.

Iako je cjelokupna ova situacija interesantna, mi ćemo se i dalje prisjetiti kako je Murphy u nekoliko navrata prije bio porekao da radi išta vezano za taj film, kao što je i par puta naglasio da ga nastavak ne zanima. Ako tomu dodamo i činjenicu da je studio Paramount Pictures bio poslije snimanja u neugodnoj parnici o pravima na scenarij tog filma, čini nam se da je ipak možda Murphy preuranio s vijestima, pa zažalio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode