Obavijesti

Show

Komentari 15

Sve Bieberove djevojke: Koja vam je od njih najviše seksi?

Sve Bieberove djevojke: Koja vam je od njih najviše seksi?
9

Otkako je u prosincu 2013. godine prekinuo dugogodišnju i turbulentnu vezu sa Selenom Gomez, pjevača Justina Biebera povezivalo se s mnogim djevojkama

VIDEO

Sve dok nedavno nakon poduže pauze nije objavio pjesmu 'What Do You Mean', Justin Bieber (21) po medijima je više bio zbog svog skandaloznog ponašanja i djevojaka u čijem je društvu provodio vrijeme. Njegova najveća ljubav bila je Selena Gomez s kojom je turbulentnu vezu prekinuo u prosincu 2013. godine. 

Ubrzo poslije toga zaredale su se brojne djevojke s kojima ga se povezivalo. 

Hailey Baldwin 

Ubrzo poslije prekida sa Selenom, Justin je sve više vremena počeo provoditi u društvu manekenke Hailey Baldwin (18). Njegovi prijatelji otkrili su da ju smatra seksi, cool i zabavnom, a kod nje mu se najviše svidjelo to što ju njegova slava ne opterećuje i ne zanima. Par vezu nikad nije potvrdio. I danas govore da su samo prijatelji. 

Jayde Pierce

Vizažistica i blogerica zadnja je u nizu djevojaka s kojom se pjevač povezuje i druži. Proteklih dana par je snimljen na odmoru na Bora Bori, a medije su preplavile fotografije golog Justina kako šeće pred Jayde Pierce (20). Ni jedno ni drugo ne žele potvrditi vezu, no s obzirom na spomenute fotografije, čini se da su jako bliski. 

Xenia Deli

U kolovozu se pojavila informacija da je Justinovo srce osvojila bivša Viktorijina anđelica i Playboyev model - Xenia Deli. Viđeni su na spoju u Los Angelesu u piano baru gdje je pjevač i zasvirao svojoj djevojci, kako su je mediji prozvali. No ubrzo nakon ovih napisa, Justin je gostovao u showu Ellen DeGeneres i opovrgnuo natpise da je sa Xeniom u vezi.

Kendall Jenner

Neko vrijeme šuškalo se da je Justin u vezi i sa sve uspješnijom manekenkom Kendall Jenner (19). Glasine o tome rasplamsale su se nakon što je pjevač na Instagramu podijelio intimnu fotografiju s članicom obitelji Kardashian. Iako vezu nisu potvrdili, navodno su zbilja bili zajedno, no kako se pričalo, veza im nije uspjela zbog prijateljstva Kendall i Selene Gomez, Justinove bivše djevojke. 

Katherine Gazda

O vezi Biebera i ove djevojke pisalo se početkom ove godine. S Katherine Gazdom pjevača je navodno upoznao reper Kelly, a pojedini izvori tvrdili su da je njihova veza bila toliko ozbiljna da su planirali imati i djecu. 

Chantel Jeffries

Za manekenku Chantel Jeffries saznalo se kada je Bieber prošle godine u siječnju uhićen zbog vožnje pod utjecajem opijata, a ona je u tom trenutku bila s njim u automobilu. Za Chantel su mnogi komentirali da nalikuje Kim Kardashian, a navodno je djevojka koja je željna slave i izlazi samo s poznatim dečkima, pa joj napisi u medijima o vezi s Bieberom nisu zasmetali. 

Tati Neves

Brazilka je javnosti postala poznata u studenom 2013. godine kada je na Instagramu podijelila fotografiju uspavanog Biebera. Poslije je tvrdila da se seksala s njim te da joj je pjevač ljubavnik. 

Jordan Ozuna

U lipnju 2013. godine, taman pred kraj veze sa Selenom, Justin je uhvaćen u društvu djevojke Jordan Ozune. Fotografi su ih snimili zajedno u čekaonici na poligonu dok su išli skakati padobranom i dok su se ljubili. Kako je njihova priča nastala, tako se ubrzo i ugasila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao