Obavijesti

Show

Komentari 1

Sve o raspojasanim strastima hrvatskih moćnika i političara

Sve o raspojasanim strastima hrvatskih moćnika i političara
1

IDEALNO LJETNO ŠTIVO Knjiga ‘Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi’ ocijenjena je ‘klasikom hrvatskog političkog beščašća’. U njoj su političari ogoljeni do kraja

VIDEO

Igrala sam svoju igru. Treptala sam okicama, glupavo odgovarala i na svaku njegovu zavodničku izjavu uzdisala kao šiparica koju omiljena pop zvijezda pljesne po dupetu.

Dramatičan je to opis susreta autorice novog ljetnog romana 'Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi' Nataše Seh s hrvatskim političarem. Hit knjiga koja razotkriva naše političare šokantna je kronika društva u kojoj je našlo mjesta sve o čemu se inače priča šaptom. 

Kad se kamere ugase, inače uštogljenim i ozbiljnim političarima umiljavaju se hostese. Odlazi se u bordele, a ne manjka ni ucjena, prijevara, laži i videosnimaka. Jedni druge ogovaraju, prisluškuju, zabijaju noževe u leđa. Knjiga obiluje pikanterijama, tračevima, ogovaranjima i raznim igricama. 

Franjo Tuđman zanimao se je li čovjek iz njegove stranke gay. Stjepan Mesić u knjizi tvrdi da u javnost nikad nije puštao irelevantne transkripte, poput onih gdje Hloverka Novak Srzić tužaka Mirka Galića. Autorica prepričava i rasprave državnog i stranačkog vrha o homoseksualcima u njihovim redovima. Bez dlake na jeziku piše kako nema gorih alapača od političara. Lako je, kaže, ušla u njihov krug.

- Misle da sam glupa. Točnije, lijepa sam i glupa u njihovim očima. Nije da sam Miss universe, Miss svijeta ili kakva lokalna Miss plaže, ali u tim krugovima odskačem sto na sat. Stavite bilo kojeg prosječnog frajera pored Škegre i izgledat će vam kao Pierce Brosnan i Brad Pitt zajedno - piše autorica. 

Ultimativni hit može se kupiti na kioscima i na mondo.hr po cijeni od 39,90 kuna.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...