Obavijesti

Show

Komentari 164

Svemoguća Severina je visjela na sajli i letjela nad Šibenikom

Svemoguća Severina je visjela na sajli i letjela nad Šibenikom
1

A NIJE ZVONČICA U Šibeniku je letjela središtem grada kada je snimala reklamu. Osim toga, Severina može visjeti s lustera te je vrlo vješta cirkusantica

VIDEO

Splićanka je satima visjela na sajli u Šibeniku. Severini Kojić (44) nije bilo svejedno i s bolnom grimasom spustili su je među statiste.

Letjela nad Šibenikom: Pjevačici nije bilo svejedno dok je visjela na sajl

U crvenoj lepršavoj haljini snimala je reklamu za makedonskog proizvođača vode. Mlatarala je nogama dok je visjela u zraku nekoliko metara nad zemljom, no trudila se ostati profesionalna i sve je odradila kako je režiser spota zamislio. Svemogućoj pjevačici nije prvi put da visi u zraku.

Prije osam godina letjela je u spotu za pjesmu 'Tridesete', koji joj je osmislio prijatelj i kreativni direktor Viktor Drago. I tamo je demonstrirala svoje akrobatske sposobnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što je visjela na konopu, skakala je po trapezu i jahala kožnatog konja. U spotu, koji je stajao 200.000 kuna, nosila je korzet s nekoliko tisuća kristala Swarovski modnog dvojca Elfs, koji je istaknuo njezine bujne grudi.

Leteći cirkus: Seve je za spot od 200.000 kuna inspiraciju našla u Britney Spears i njezinu albumu ‘Cirkus’

Prije dvije godine u spotu za baladu 'More tuge', duetu koji je snimila sa Sašom Matićem, visjela je s lustera, što je postalo internetski hit. Isto je napravila i Snježana Mehun, koja se fotografirala viseći s lustera u sličnoj crvenoj haljini, a nakon njih to je napravila i Lady GaGa.

Severina je zavoljela letenje uz bivšeg partnera Milana Popovića (50), koji ima dva privatna aviona. Želja joj je bila upisati satove letenja, no nije joj se ostvarila.

Luster postao hit: Severinu koja visi s lustera u crvenoj haljini mnogi su kopirali

Snimala s manekenom Eve Longorije

U reklami za vodu sa Severinom glumi i dubrovački maneken Antonio Lujak (31). Bio je Mister turizma Hrvatske, a nosio je revije Roberta Cavallija, Versacea i Calvina Kleina. Prije nekoliko godina u njegovu se zagrljaju našla Eva Longoria na snimanju naslovnice. Tad je rekao da je glumica draga i pristupačna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...