Obavijesti

Show

Komentari 16

Svestrana Daria: Padala sam s bine i lomila štikle pjevajući

Svestrana Daria: Padala sam s bine i lomila štikle pjevajući
1

Daria Hodnik je najtraženiji prateći vokal u Hrvatskoj. Supruga je upoznala kad su nastupali s Dinom Merlinom, a samo za 24sata prisjetila se najluđih anegdota iz karijere

VIDEO

Pjevačica Daria Hodnik (41) predstavila je spot za novi singl “Kad jednom se spoje” pred brojnim prijateljima s estrade koje je stekla nastupajući kao prateći vokal.
 Glazbenica je više od dvije godine u solo vodama, a prisjetila se najluđih anegdota iz svoje bogate karijere.

- Dini Merlinu i meni je usred Londona u 11 navečer crknuo kombi. Nismo imali svjetla i još smo vozili u krivom smjeru - smije se Daria. Dodaje kako se danas toga rado prisjeća, a s Merlinom (54) surađivala je pet godina. Za sarajevskoga glazbenika kaže da je urnebesno duhovit i zabavan. Na brojnim turnejama bilo je i nezgoda, poput puknutih štikli, kašnjenja članova benda i bolnih padova s bine.

- Na velikom povratničkom koncertu Crvene jabuke pala sam s pozornice od dva metra. Bilo je puno ljudi te od silne energije i sreće nisam dobro pazila u mraku - kaže Hodnik.

Dodaje kako joj je stradao samo zglob, a ona se popela na pozornicu i nastavila pjevati kao da ništa nije bilo. 


- Na pozornici je neka čarolija koja vas ponese pa ni ne primijetite da vam je pukla čarapa, da su se trepavice odlijepile, a frizura otišla k vragu - smije se Daria.

Glazbom se bavi odmalena, a s pet godina je počela svirati klavir. Maturirala je taj instrument u srednjoj školi, a potom završila Muzičku akademiju u Zagrebu.

Pjevajući je upoznala i muža Dalibora Marinkovića (40), bubnjara Parnog valjka.


- Prvo smo dugo bili prijatelji. Slučajno smo došli u isti bend Dine Merlina i rodila se velika ljubav - kaže glazbenica. Par ima blizance Belu i Franka (7), koji idu u glazbeni vrtić.


- Kći želi svirati klavir, a sin je promijenio sve instrumente - kaže Daria. S pjesmom “Kad jednom se spoje” će se 27. siječnja natjecati na 64. zagrebačkom festivalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...