Obavijesti

Show

Komentari 145

Svi skandali Mladena Grdovića: 'I vozači Formule 1 se slupaju'

Svi skandali Mladena  Grdovića: 'I vozači Formule 1 se slupaju'
1

Grdoviću je ovo treća prijava za obiteljsko nasilje, zatvorili su ga jer se potukao na Hajdukovoj utakmici, a slupao je nekoliko auta. Tvrdi da je ‘lud’ jer je alergičan na omiljeno piće bevandu

VIDEO

Mladen je u svojoj vozačkoj karijeri nakupio više desetaka prekršajnih prijava, koje je opjevao u svojoj pjesmi 'Crveni Ferrari'. Dosad ga je policija četiri puta uhvatila pijanog za volanom. Pjevač nikad nije imao manje od dva promila alkohola u krvi. 

Lani je bio rekorder preventivne policijske akcije 'Vikend'. Tada su ga uhvatili s 2,3 promila u krvi, a prije tri godine napuhao je 2,45 promila. Zadranin je 2006. slupao skupocjeni crveni Ferrari. Vozio je s 2,7 promila i sletio s ceste. Zabio se u rasvjetni stup i ozlijedio vratni kralježak.

- Možda nisam dobro reagirao u tom trenutku jer sam prije toga popio dvije, tri bevande, ali sebe smatram solidnim vozačem. Pa što? Michael Schumacher je razbio 15­ Ferrarija, a i ja poznajem puno ljudi kojima se oteo kontroli - rekao je Grdović o tom incidentu. 

Oduzimali mu vozačku

Prije sedam godina vozio se Jaguarom po terasi kafića u zadarskoj Varoši rušivši stolove i stolice koji su mu se našli na putu. S tinejdžerima je te večeri pio gemište u zadarskim kafićima i častio ih. Prije šest godina uhvatili su ga kako vozi s 3,08 promila alkohola u krvi. Odredili su mu kaznu od 5000 kuna i oduzeli mu vozačku dozvolu. Mercedesom je 2013. prešao na suprotnu stranu ceste i udario u zid slupavši auto. Lani u ožujku policija je za njim tragala nekoliko dana. Misteriozno je nestao nakon što je pobjegao s mjesta nesreće jer je prethodno usred Zadra sletio s ceste i Mercedesom pregazio pješački otok, oštetio jedan automobil te se zaustavio srušivši prometni znak.

Dvanaest dana nakon te nesreće Grdovića su ponovno zaustavili u crvenom Jaguaru u Zadru dok je vozio pod utjecajem od 2,30 promila alkohola. Osim zbog prometnih prekršaja, policija je s Grdovićem imala posla i zbog obiteljskog nasilja. 

Naljutio ga navijač protivnika

Zbog vikanja i prijetnji supruzi Brankici i bratu Paolu 2009. osudili su ga na osam dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana. Završio je na odvikavanju od alkohola. Nakon svađe s Brankicom 2010. ponovno su ga priveli te su ga opet uvjetno osudili zbog obiteljskog nasilja, ovaj put na dvadeset dana zatvora. Prije tri godine Brankica je pozvala policiju jer je vikao na nju. Tada su ga uhitili pa je dobio prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

U kolovozu 2014. godine pijan se potukao na Hajdukovoj utakmici na Poljudu s navijačem ukrajinskog kluba Dnjipar. Poslije noći provedene na otrježnjenju u policijskoj postaji u Splitu odveli su ga na Prekršajni sud. Kaznili su ga s 1600 kuna i zabranili mu na godinu dana posjećivanje utakmica na Poljudu. Grdović se opravdava da je alergičan na alkohol, pa 'poludi od tri bevande'.

Incident na Poljudu

Na Hajdukovoj utakmici pijan je htio udariti ukrajinskog navijača.

Slupao Ferrari

S 2,7 promila alkohola u krvi sjeo je u auto i zabio se u rasvjetni stup.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju