Obavijesti

Show

Komentari 18

Tajčin suprug je operiran: Trpi jake bolove, ali se oporavlja...

Tajčin suprug je operiran: Trpi jake bolove, ali se oporavlja...
1

Ovo je kao da idem na vožnju u lunapark. Očekuješ uzbudljivu vožnju, a ne znaš što te čeka, rekao je Matthew bivšoj hrvatskoj pop-zvijezdi dok je čekao da ga odvedu na operaciju

VIDEO

Matthew Shane Cameron (46), koji se bori s nepušačkim karcinomom pluća, operiran je nakon što mu se rak proširio po tijelu. Dan prije operacije Tatjana Cameron Tajči (46) se oglasila na društvenoj mreži i zamolila pratitelje da mole za njezinog supruga.

Tog je dana u Matthewovu sobu stigao i svećenik koji je tamo održao misu.

- Došla sam u bolnicu sinoć da budem s Matthewom prije operacije. Proveli smo najljepšu večer. Pustila sam glazbu i ušuškala se do njega. U malenom bolničkom krevetu. Na deki Captain America koju mu je Blais dao za Dan očeva. Bilo je drugačije od svega što smo dotad proživjeli. Bilo je najljepše - napisala je njegova supruga Tajči na Facebooku.

Ispričala je kako je Matthew sjedio na rubu kreveta i čekao da ga odvedu u operacijsku salu pa joj rekao: 'Ovo je kao da idem na vožnju u lunapark. Očekuješ uzbudljivu vožnju, a ne znaš što te čeka'.

- Ja sam pomislila: 'Strah', ali nisam to rekla naglas, Matthew se nikad nije bojao opasnih vožnji ili riskiranja. Rekao je: 'Volim vožnje u lunaparku', a ja sam ga poljubila - stoji u objavi.

Nakon toga, Tajči se ponovno oglasila na društvenoj mreži i obavijestila pratitelje o Matthewovom stanju.

- Zazvonio je telefon, a sestra nam je rekla da oporavak teče dobro. Kada su ga doveli pred nas, bio je u jakim bolovima - napisala je Tajči i dodala kako je Matthew bio vrlo hrabar.

Podsjetimo, suprug pjevačice nedavno je otkrio da mu je liječnik rekao kako je podoban za isprobavanje novog oblika terapije. 

Početkom svibnja, Matthew je počeo jedan drugi tretman koji mu je zaustavio širenje raka, čime se pohvalio na društvenim mrežama. Rak se smanjio na lijevom plućnom krilu na kojem je bio najgori, iako je na tim mjestima osjećao jake bolove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao