Obavijesti

Show

Komentari 6

Težak zadatak: Majka jednog djeteta čuvat će osmero djece

Težak zadatak: Majka jednog djeteta čuvat će osmero djece
4

U novim epizodama 'Mijenjam ženu' svoje supružnike zamijenili su deseteročlana obitelj Beganović iz zagrebačke Sigečice sa peteročlanom iz Pule

VIDEO

Deseteročlana obitelj sastoji se od osmero djece: Kristijana (5), Romea (7), Zorana (8), Jasmina (10), Darija (13), Danijela (16), Laure (15) i, a postoji i sramežljivi, najstariji, Romano (20) koji se ne želi snimati, te mame i tate Danijele (35) i Ahmeta (43). Beganovići žive u 46 kvadrata – njih desetoro.

Ahmet radi u Zagrebačkom holdingu u Čistoći, a Danijela nije završila nijedan razred škole jer je prvo dijete rodila s 15 godina. Najveće postignuće u životu joj je, kako kaže, što je s Ahmetom već 20 godina.

- Treba imati konjske živce za toliko djece - kazala je Danijela kada su je upitali kako izađe na kraj s toliko djece.

- Kad su bili mali sisali su mlijeko, sada sišu krv - bio je šaljiv suprug Ahmet koji zajedno sa svojom djecom ispisuje listiće za kladionicu ne bi li ih od malih nogu naučio kako zaraditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A ženu koja je dovoljna hrabra da na deset dana postane zamjenska mama i supruga deseteročlanoj obitelji dolazi iz centra Pule, a zove se Adriana Čavalić Bunčić i nije joj bilo teško pobrojati članove svoje obitelji jer ih ima upola manje nego Beganovića, točnije petero; Adrijanin petogodišnji sin Emanuel, sestra Zorica Simetić koja se nedavno razvela od muža pa se privremeno uselila kod njezine obitelji, baka Jadranka, Adrijanin suprug Romeo i ona.

Adriana je završila srednju strukovnu kozmetičku školu, ali radi u jednoj zaštitarskoj firmi, a ima 26 godina. Njezin suprug Romeo ima 33 godine i često je na terenu zbog posla pa se malo viđaju.

Adrijanin sin nije Romeov sin. Naime, simpatična Adriana bila je u vezi pet godina i ostala trudna, a Romea je upoznala kada je Emanuel imao sedam mjeseci te ga je prihvatio kao svog sina tako da nikad nije upoznao svog pravog oca.

- Moj muž je želio imati posvojeno dijete, tako da mu je to bila velika želja i zato ga je i prihvatio kao svog - objasnila je Puležanka.

- Upoznali smo se preko Facebooka, dosta smo različiti ali na kraju je sve po mome - sa smijehom je otkrila Adriana.

- Romea ne zanimaju šetnje zajedničke, putovanja, i on najčešće voli biti kod kuće ili ići na kavu i zbog toga se znaju posvađati - otkrila je baka oko čega se svađaju Adriana i Romeo.

Kako će se dvije potpuno različite obitelji snaći u novim ulogama gdje će Adriana dobiti hrpu zadataka od Danijele budući da ima osmero djece, ne propustite pogledati već u ponedjeljak od 21.15 sati, na RTL-u.
 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 


 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...