Obavijesti

Show

Komentari 17

'The Voice': Glasovi mlađih od 20 obilježili večerašnji show

'The Voice': Glasovi mlađih od 20 obilježili večerašnji show
16

Nakon treće emisije showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' preostalo je još 15 slobodnih mjesta u timovima. Večeras je devetero natjecatelja prošlo audicije

VIDEO

Nakon večerašnje treće emisije audicija showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' preostalo je još 15 slobodnih mjesta u mentorskim timovima. Večeras je devetero natjecatelja prošlo audicije, a team Tony sa sedmoro natjecatelja trenutačno najbrojniji. Jacques, Indira i Ivan imaju po šestero natjecatelja u timovima. 

Večeras je dvoje natjecatelja osvojilo sve mentore. To su Petra Vurušić i Alen Đuras  koji su se odlučili nastaviti natjecanje u Jacquesovom timu. 

Varaždinka Petra Vurušić (22) emisiju je otvorila emotivnom izvedbom pjesme 'One night only' Jennifer Hudson i dirnula sve mentore. 

Dario Njavro/HRT

- Tako se to radi, tako se ostavlja srce na pozornici - komentirao je Jacques i dodao da je bila potpuno uvjerljiva. Okrenuli su joj se svi mentori, a ona je odlučila biti u timu mentora Jacquesa.  Posebno je dirljivo bilo u trenutku kada je došla u susret svojoj pratnji iza pozornice i kada je shvatila da je njezina majka koja je u Švedskoj gledala nastup putem Skypea.

Dalmatinac sa slavonskom dušom, Alen Đuras (23) sve je mentore oduševio izvedbom pjesme 'Thinking out loud' Eda Sheerana. 

Dario Njavro/HRT

- Važno je da se dogodi pravi spoj između mentora i kandidata - istaknuo je Jacques, a Alen je odabrao biti upravo u njegovom timu.

Po dvoje mentora se okrenulo Ivanu Aniću, Vedranu Ljubenku i Bruni Banfiću.

Splićanin Ivan Anić (22) predstavio se pjesmom 'Fly away' Lennyja Kravitza te su mu se okrenuli mentori Indira i Ivan. 

Dario Njavro_HRT

- Griješit ćemo do kraja zajedno -  najavio mu je Ivan kojem se svidio bez obzira na sitne greške. Odabrao je imenjaka i postao prvi muški vokal u Ivanovom timu. 

Vedran Ljubenko (21) iz Dubrovnika izvedbom pjesme  'It's a Man's Man's Man's World' Jamesa Browna naveo je mentore Ivana i Tonyja da mu se okrenu. Ivan baš takvog pjevača želi u timu, a Vedran ga je, uz stihove pjesme 'Tango' i odabrao.

Dario Njavro/HRT

Maturant iz Velike Gorice Bruno Banfić (19) na audiciji se predstavio pjesmom 'Lonely boy' dua The Black Keys, a okrenuli su mu se Indira i Tony. 

- Odaberi Indiru i sigurno ćeš pogriješiti - našalio se Tony za kojeg se Bruno i odlučio.

Dario Njavro/HRT

Po jedan mentor okrenuo se Ani Bustruc, Steli Paradžik, Luciji Lučić i Sanji Berković što je bilo sasvim dovoljno sa se nađu u društvu 40 najboljih.

Ana Bustruc (23) iz Staševice kod Ploča izvela je pjesmu 'Torn' Natalie Imbruglie i u posljednjem trenutku ušla u tim mentora Tonyja kojeg je osvojila boja njenog glasa.

Dario Njavro/HRT

Gimnazijalka iz Slavonskog Broda Stela Paradžik (18) na audiciji je nastupila s pjesmom 'Royals' australske pjevačice Lorde. Postala je članicom Jacquesovog tima kojem se svidjela specifična boja njenog glasa.

Dario Njavro/HRT

Zagrepčanka Lucija Lučić (18) kao dijete je nastupala na hrvatskom izboru za Dječji Eurosong, a dobrim nastupom zaslužila je mjesto u timu mentorice Indire. Predstavila se pjesmom 'No one' Alicie Keys koju je posvetila pokojnom ocu. 

Dario Njavro/HRT

Sanja Berković (30) iz Rijeke izvela je pjesmu 'Jolene' Dolly Parton. Tonyja je osvojio karakter njezinog glasa i bilo mu je drago da se ne mora boriti za nju s ostalim mentorima. 

Dario Njavro/HRT

Da u popunjavanju timova zaista odlučuju nijanse, pokazale su dvojbe mentora oko toga okrenuti se kandidatima ili ne. Večeras smo po prvi puta u ovoj sezoni vidjeli i iskreno žaljenje mentora nakon što se nisu okrenuli Sandri Šodolović koja je na audiciji izvela 'All I could do was cry' Ette James. Kazala je da ju je svladala trema, no nakon inzistiranja mentora zapjevala je ono u čemu najviše uživa – sevdah. Tada ih je oborila s nogu, no prekasno, a mentori su priznali da im je žao što se nisu okrenuli.  

Audiciju nije prošao ni student arhitekture Roko Vilibić koji se, osim glazbom, u slobodno vrijeme bavi parkourom, Mario Šiško kojemu je ovo bio prvi javni nastup. Valentini Kutinjač koja također nije prošla mentori su savjetovali da poradi na sugestivnosti interpretacije. Vrlo blizu prolasku bio je i Filip Lugarić nakon čije izvedbe su Jacques i Tony požalili što se nisu okrenuli. 

Nakon treće emisije Tony u timu ima najviše natjecatelja, njih sedmero. To su Ana Bustruc, Bruno Banfić, Sanja Berković, Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić. Ostali mentori imaju po šestero natjecatelja.

Jacquesov tim čine Petra Vurušić, Alen Đuras, Stela Paradžik, Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

U Indirinom timu su Lucija Lučić, Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić.

U Ivanovom timu su Ivan Anić, Vedran Ljubenko, Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao