Obavijesti

Show

Komentari 17

'The Voice': Mentori su dobili pojačanja među savjetnicima

'The Voice': Mentori su dobili pojačanja među savjetnicima
8

Druga sezona popularnog HRT-ovog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', koja počinje 23. siječnja, donosi promjene u timovima nekih mentora

VIDEO

Druga sezona popularnog HRT-ovog showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', koja počinje 23. siječnja, donosi promjene u timovima nekih mentora. Mentori Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak u svojim timovima imaju po dvoje savjetnika, glazbenog producenta i vokalnog trenera, koji im pomažu u radu s natjecateljima.  

Ove godine mentorica Indira Levak odabrala je nove savjetnike, a to su producent Branimir Mihaljević i pjevačica Daria Hodnik

HTV

- Glazbeni producent je važan član mentorskog tima jer pomaže pjevačima oko interpretacije i bitno pridonosi ukupnom dojmu izvedbe - kazao nam je Branimir koji je iznimno sretan što ga je Indira pozvala da bude dio njezina tima u drugoj sezoni showa. Branimir je radio s mnogo mladih talenata i izvođača i kaže da je spreman sve tajne zanata otkriti onima koji imaju hrabrosti prijaviti se na ovo natjecanje i tako započeti svoju pjevačku karijeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kao članica kvarteta Apsolut A, s kojim sam sudjelovala u brojnim emisijama Hrvatske radiotelevizije, vidjela sam koliko je važan ustrajan i predan rad s kandidatima na pjevačkim natjecanjima - rekla je Daria koja je kao prateći vokal sudjelovala i u showu 'Zvijezde pjevaju'. Sada će biti bliže natjecateljima i očekuje da će svojim iskustvom i znanjem pomoći svakome u što lakšem svladavanju pjevačkih izazova s kojima će se susretati. 

Do promjene je došlo i u timu mentora Ivana Dečaka. Uz producenta Aljošu Šerića, u radu s natjecateljima Dečaku će pomagati pjevačica Antonia Matković Šerić.

HTV

- Ivan i Aljoša puno su mi pričali o iskustvu u prvoj sezoni i zato sam presretna što sam dio tima koji će mladim ljudima pomoći na samom početku karijere - rekla je Antonia. Priznala je da željno iščekuje početak rada s natjecateljima. 

- Sve svoje znanje i iskustvo dat ću tim mladim ljudima - kazala je Antonia, koju veseli druženje s natjecateljima i svim sudionicima showa.   

- U prvoj sezoni smo se zbližili s natjecateljima koji su bili u Ivanovom timu i susrećemo se često na gažama. A najveća pobjeda svakoga od nas je kada vidimo da i oni imaju koncerte i suradnje koji su im prilika za uspon u pjevačkom svijetlu, a dobili su je upravo zahvaljujući 'The Voiceu' - kazao je Aljoša te najavio da će i u drugoj sezoni biti podrška natjecateljima u njihovu napredovanju tijekom showa.

Tonyju Cetinskom u radu s natjecateljima i dalje će pomagati producent i skladatelj Miro Buljan, te pjevačica Djordjija Palić.

HTV

- Prva sezona opravdala je moja očekivanja. 'The Voice' je realiziran na visokoj razini, a natjecatelji su bili kvalitetni i uporni u radu i napredovanju kroz show - rekao je Miro, koji prati sve inozemne inačice showa i kojemu je velika čast sudjelovati u ovoj hrvatskoj. I u drugoj sezoni natjecateljima će  prenositi svoje znanje i iskustvo, istodobno poštujući senzibilitet svakoga od njih i njihov odabir glazbenog žanra. 

Presretna što će nastaviti rad  u showu je i Djordjija Palić. 

- Prva sezona je bila i svojevrsno upoznavanje s formatom, ali sada točno znamo što nas čeka u kojoj fazi natjecanja, i očekujem da će nam biti jednostavnije - rekla je Djordjija, koja se i ove sezone nada karizmatičnim kandidatima, spremnima na mnogo rada i truda.

Jacques Houdek i ove sezone surađivat će sa skladateljem i producentom Tihomirom Preradovićem, te s pjevačicom Marinom Đurović Ćelić.

HTV

- Izazov je raditi s mladim ljudima i pomoći im na putu kroz 'The Voice' - kaže Tihomir, koji osjeća veliku odgovornost za svoj rad  u showu. 

- Kao i u prvoj sezoni, i u drugoj ćemo pokušati pomoći natjecateljima da upiju što više našega iskustva i znanja te daju maksimum u izvedbama koje su pred njima - poručio je Tihomir i ponovno istaknuo da svi koji se prijavljuju za ovaj show zapravo žele jednog dana biti na mjestu mentora. 

- Prva sezona je predivno iskustvo rada s mladim natjecateljima kojima sam pokušala prenijeti svoje znanje o pjevanju, scenskom pokretu i glumi - kazala je Marina, koja je ponosna na svakog natjecatelja iz Jacquesova tima u prvoj sezoni. Raduje se kada vidi da članovi iz prve sezone postupno grade svoju karijeru na temeljima koje su zajedno utvrđivali tijekom showa.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo