Obavijesti

Show

Komentari 75

Tijesna borba: Verica i Dragan ispali su korak do superfinala

Tijesna borba: Verica i Dragan ispali su korak do superfinala
4

Verica i Dragan su ispali iz daljnjeg natjecanja showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Bračnom paru iz Ližnjana izmaknulo je superfinale u šokantnoj završnici i to zbog gostiju restorana

VIDEO

Brojni su konkurentni parovi govorili kako titulu najboljeg zaslužuju upravo Verica i Dragan tvrdeći da su par koji kuha 'drugačije od ostalih natjecatelja', znaju što i kako kombinirati te su vrlo kreativni kada je u pitanju serviranje jela na tanjuru. S nešto manje žara, što zbog umora, a što zbog Veričinog zdravstvenog problema s nogom, bračni je par iz Ližnjana kuhao i večeras.

Unatoč vrlo zanimljivom jelovniku, na kojem su bile lignje s dimljenom i ljutom paprikom, povrće u woku s prženim pačjim prsima i cheesecake, Verica i Dragan nisu zadivili istančane nepce žirija, ali ni gostiju koji su svojih pet dodatnih bodova dali Doris i Luki. Njihov im se egzotičan jelovnik s pohanim prepeličjim jajima na kremi od vlasca uz roladu od lososa s mascarponeom, brudet od puževa i žaba te biskvit s kesten-pireom najviše svidio.

Na kušanju je postalo jasno da su Filipa i Petra totalno podbacile svojim previše masnim predjelom od pohanog luka s rikolom i krutonima, dok uz srnetinu nisu stigle poslužiti do kraja odrađene špecle. Kod njih se stres najmanje osjećao, ponajviše zato što su prethodna dva dana prikupile dovoljno veliku razliku u bodovima te su bile sigurne da ulaze u superfinale.

Do samog kraja se nije znalo tko će biti protivnik Filipi i Petri u superfinalu. Borba je bila i više nego tijesna, 56:54 u korist Verice i Dragana, a odlučujuće bodove dali su gosti restorana. Jelovnik Doris i Luke proglasili su najboljim, te su tim potezom favorite Vericu i Dragana poslali kući. Iako je Verica od srca čestitala Doris i Luki, na kraju se i sama rasplakala, a ni Dragani nije bilo lako napustiti show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na samom početku showa razmišljala sam samo da ne ispadnemo prvi. A onda, što smo duže ostajali u showu, više smo se zbližavali s ljudima. Nekako je to išlo sve lagano – i učiš i zabavljaš se, upoznaješ sve te divne ljude i zavoliš ih jednostavno. Nije to samo dođeš, skuhaš i odeš. Jako mi je žao što smo upravo sada ispali, jer smo daleko dogurali. Ali, s druge strane mi je i drago jer smo pokazali koliko toga znamo, pogotovo koliko Dragan zna - objasnila je Verica zbog čega joj je bilo teško napustiti show.

Iako je i Doris i Luki je bilo teško, sutra moraju zaboraviti na vrlo emotivno ispadanje dragih prijatelja i usredotočiti se na borbu za naslov najboljeg para treće sezone kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, u kojem će ukrstiti kuhače protiv Filipe i Petre. Ne propustite superfinale – sutra u 20:15 na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu