Obavijesti

Show

Komentari 12

Tulumario u Tulumu: Bieber skinuo hlače u drevnom gradu

Tulumario u  Tulumu: Bieber skinuo hlače u drevnom gradu
5

Osim što je psovao, teturao s pivom u ruci i naguravao se, pjevač je odlučio i skinuti hlače i gaće te se pokazati turistima arheološkog nalazišta u Meksiku

VIDEO

Kanadsko-američka zvijezda, pijan i u pratnji četvorice zaštitara sukobio se sa zaposlenicima arheološkog nalazišta na poluotoku Jucatanu.

Osim što je psovao, teturao s pivom u ruci i naguravao se, Justin Bieber (21) je odlučio i skinuti hlače i gaće te se pokazati turistima.

- Popeo se na ruševinu, a zatim se okrenuo, skinuo hlače i pokazao golu guzu za fotografiju - kazao je jedan od svjedoka. 

Odmah su reagirali zaposlenici nalazišta koji su pjevaču i njegovoj sviti rekli da nestanu, na što su se Bieberovi zaštitari naljutili, te je gotovo došlo do okršaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Biebera pozivamo da ponovno dođe pogledati ostatke grada koji je svoj vrhunac imao u 14. stoljeću, prije nego što su ga razorili doseljenici iz Španjolske, no uvjet je da se ponaša pristojno - rekao je direktor nalazišta u drevnom gradu Tulumu.

Ovo nije prvi puta da mladi pjevač ima problema sa zakonom te da se ponaša ekscesno. Prije dvije godine fizički je napao vozača limuzine, u Brazilu je zadržan zbog vandalizma jer je crtao grafite po zidu hotela, a više su ga puta ulovili kako vozi pijan.

Svom susjedu u Calabasasu u Kaliforniji kuću je izgađao jajima i načinio štetu u vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Pjevač tvrdi da je veliki vjernik koji ne pije i ne drogira se, a toksikološki nalaz nakon što su ga priveli 2014. pokazao je da Bieber u organizmu ima alkohol, THC (iz marihuane) te velike količine antidepresiva Xanaxa. Pjevač još nije dao izjavu o incidentu u Meksiku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje