Obavijesti

Show

Komentari 34

'Tvoje lice zvuči poznato' - Tko je vaš favorit za pobjednika?

'Tvoje lice zvuči poznato' - Tko je vaš favorit za pobjednika?
23

Nakon tri emisije najviše bodova od žirija ima Minea, a najmanje Ronald Braus. Svi kandidati pokazuju izvanredne mogućnosti prerušavanja, no tko vam je najbolji?

VIDEO

Pjevačko plesni show s humanitarnim karakterom 'Tvoje lice zvuči poznato' kod publike je jako brzo stekao veliku popularnost. Domaće zvijezde prerušavaju se u strane i domaće izvođače i što vjernije nastoje kopirati njihove hitove.

U trećoj emisiji pobjedu je odnijela Vanda Winter. Fascinirala je cijeli žiri i publiku oponašajući Florence Welch iz grupe Florence & The Machine te tako došla do pobjede.

- Ja sam ostala bez teksta, samo ću ustati i pokloniti se. Meni kao pjevačici nahranila si dušu. I bolja si i ljepša od nje. Odlična si - izjavila je sutkinja Sandra Bagarić nakon Vandine izvedbe. Vanda nakon tri emisije ima 159 bodova .

VIDEO

U drugoj emisiji žiri je najboljim proglasio Maria Petrekovića . Toliko je dobro imitirao Beyonce da su mu članovi žirija dali nadimak Maryonce. Zbog transformacije u pop divu ostao je bez ijedne dlake, obrijali su mu čak i jezik kako je rekao.

- Jedan strašno veliki trud se tu vidi. Samo skinuti te pokrete to je velika znanost, u samo tjedan dana. Usput i pjevati, uz ovakve pokrete to je još jedno veće čudo. Mi smo vidjeli ovdje i malo šarenila u toj koreografiji, bilo je tu i malo vokalnog šarenila, no sve skupa bilo je fantastično, čestitam ti od srca - rekao mu je Goran. Petreković je dosad skupio 166 bodova .

VIDEO

Već na početku prve emisije vidjelo se da gledatelje čeka pravi show. Kad se na bini pojavila Minea prerušena u Joleta i zapjevala njegov hit 'Nosi mi se bijela boja', vrijeme kao da je stalo. Minea je toliko dobro 'skinula' pjevača da je žiri ostao bez teksta.

- Dat ću sve od sebe da budem ti - obećala je Minea kolegi prije showa i uistinu je to učinila.

Oko njene transformacije cijeli tim stručnjaka imao je pune ruke posla, silikona, dlaka i komada odjeće. Na kraju se iznenadila kad se vidjela u ogledalu. Za sve izvedbe Minea je prikupila 194 boda.

Nova TV

Giuliano se u showu dosad prerušio u Bebeka, Amy Winehouse i Mišu Kovača. Svaka ga je transformacija jako zabavila. Matu Mišu bila mu je velika čast imitirati, dok se kao Amy najviše zabavio. Za tu transformaciju pjevač se između ostalog morao i detaljno depilirati, kako je sam otkrio, čak 95 posto tijela.

- Tetovaže su odlične, nisu loše ni noge, a pjevanje je bilo apsolutno fantastično - prokomentirao je izvedbu Tomo. Giuliano je dosad skupio 134 boda .

Nova TV

Jasna Palić Picukarić svoju najbolju izvedbu dosad imala je u drugoj emisiji. Prerušila se u Jessicu Rabbit i pokazala da može biti senzualna i provokativna.

- Nositi ovako tešku masku i šminku nije lako, dohvatila si se teškog zadatka kojeg si izuzetno obavila - komentirao je Goran, a Sandra joj je rekla da je kameleon. U trećoj emisiji Jasna se prerušila u Davora Gopca. Dok je pjevala pjesmu 'Donna' zabavila je žiri. Sandra Bagarić rekla joj je da je čudo od žene jer je uspjela imitirati Gopca. Jasna je u showu dosad skupila 110 bodova .

Nova TV

- Onako s pet metara nema razlike. Nije lako skinuti Indiru, njenu specifičnu energiju, osobnost, pjevanje, svaka čast, same riječi pohvale - komentirao je Boris Đurđević nastup Ronalda Brausa. Ronald je, naime, imitirao Indiru i svidio se žiriju.

U drugoj emisiji Braus se prerušio u Robbieja Williamsa. Žiri je pohvalio njegov nastup, grimase i pjevanje. Ronald zasad ima 104 boda .

Nova TV

Andrea Andrassy u trećoj se emisiji utegnula u lateks i trensformirala se u Kasandru.

- Fantastičan izgled, dobra je obrada, dobra si u mimikriji, uvijek si u tome svježa, nova. Fali ti samo pola metra u visini, ali tu si negdje – komentirao je Boris dok je Gorana oduševio njen glumački pristup.

U prethodnoj emisiji prerušila se u Olivera Dragojevića, a umjetna Adamova jabučica naglasila je njenu 'muškost'.

- Nemam baš taj oliverasti, bronhitični, seksi glas, to mi je bilo najteže za postići - rekla je prije nastupa, no na kraju se jako dobro snašla. Andrea ukupno ima 111 bodova.

Nova TV

David Vurdelja poznatiji, kao Baby Dooks , u trećoj je emisiji postao Psy. Zahtjevnu koreografiju izveo je besprijekorno, no svejedno se Tomo našalio da mu se činilo da neće preživjeti do kraja pjesme.

- Ovo je bilo fantastično. Genijalno pjevaš, imaš oko za skinuti ženu i muškarca, a sad smo vidjeli i jedan sjajan ples – izjavio je Goran. Sandra je primijetila da je smršavio jedno tri i pol kile. Dooks  je dosad skupio 158 bodova .

Nova TV

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane