Obavijesti

Show

Komentari 121

Ubili su romantiku: Predbračni ugovori slavnih 'za naježiti se'

Ubili su romantiku: Predbračni ugovori slavnih 'za naježiti se'
1

S obzirom na broj razvoda i kratkih brakova u Hollywoodu, ne čudi da se slavni parovi često odluče osigurati do posljednjeg detalja predbračnim ugovorom

VIDEO

Jessica Biel i Justin Timberlake

Netom prije njihova vjenčanja, šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Jessica mora dobiti pola milijuna dolara u slučaju ako je pjevač prevari. Razlog njenog straha je, navodno, što ju je Timberlake pri početku njihove veze već prevario s glumicom Olivijom Munn. 

PA/Pixsell

Khloe Kardashian i Lamar Odom

Reality zvijezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola milijuna dolara za svaku godinu braka, 5000 dolara mjesečno za odjeću, 1000 dolara za kozmetičke tretmane te karte za utakmice L.A Lakersa za cijelu njenu obitelj. 

Khloe Kardashian

Nicole Kidman i Keith Urban

Country pjevač se godinama borio s ovisnosti o kokainu, a uoči vjenčanja sa glumicom Nicole Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno 'zastrani'. U prva četiri mjeseca braka s Nicole, pjevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

2015 Gâ??DAY USA Gala featuring the AACTA International Awards presented by Qantas

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brooke je, naime, 'zaradila', 500.000 dolara čim je Sheenu rekla 'da'. U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300.000 dolara za svaku godinu braka sa Sheenom. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje te automobil kojeg su zajedno vozili prije razvoda. 

Pixsell

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od 'najluđih' u Hollywoodu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubu, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benova imovine ako je prevari. Glumac se je pak ugovorom htio osigurati 'seks najmanje četiri puta tjedno'. Afflecku bi zbog ugovora, navodno, pripalo 5 milijuna dolara Jenniferine zarade čim bi izrekao 'sudbonosno da'. Na kraju, slavni par je ipak raskinuo zaruke nakon dvije godine veze. 

PA/Pixsell

Elin Nordegren i Tiger Woods

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se i više nego isplatio. Profesionalni igrač golfa, Tiger Woods, Elin je prevario s desecima žena 2009. godine. Kada je njegova supruga predala zahtjev za razvod, Woods je s timom odvjetnika uspio promijeniti neke klauzule iz ugovora. No, Elin je iz braka, svejedno, otišla 'teža' za 100 milijuna dolara, a šuškalo se da je prvotna računica iz ugovora bila barem dvostruko veća. 

AFP
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane