Obavijesti

Show

Komentari 38

Ukrala pažnju: Svi su se pitali tko je 'bomba' pored Goslinga

Ukrala pažnju: Svi su se pitali tko je 'bomba' pored Goslinga
3

Glumac je sam pozirao na crvenom tepihu, no tijekom dodjele viđen je s bujnom plavušom. Mnogi su se pitali tko je ljepotica koja je 'zamijenila' njegovu suprugu Evu Mandes

VIDEO

Tko je 'komad' koji sjedi kraj Goslinga? Kome pripadaju te bujne grudi?, pitali su se korisnici društvenih mreža kada je kamera prikazala Ryana Goslinga u publici koji je sjedio pored nepoznate plavuše. 

- Neka netko spasi Goslinga od tih podivljalih grudiju! - napisao je jedan korisnik Twittera, dok su se žene pitale zašto je Gosling doma ostavio svoju zanosnu suprugu Evu Mandes te je došao s 'bombastičnom' nepoznatom djevojkom. 

Zbunjenost nije trajala dugo te se ubrzo saznalo da se radi o njegovoj sestri, Mandi. 

- Napokon sam saznala tko je ljepotica pored Ryana. To je njegova sestra! Predivna je - komentirala je obožavateljica, dok su drugi priznali da se osjećaju pomalo 'čudno' što komentiraju grudi Ryanove sestre. 

Ryan Gosling and Viggo Mortensen attend The 89th Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 26, 2017.

- Ryanova sestra je večeras osvojila Oscara - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Gosling je svoju sestru čitave večeri upoznavao s holivudskim zvijezdama. Glumac je 2007. godine na Oscare poveo svoju majku Donnu i sestru. 

Ryan se, s ostalom ekipom filma 'La La Land', u jednom trenutku našao na pozornici misleći da je film osvojio Oscara za film godine. No kada se ispostavila da su Beatty i Dunaway dobili krivu kuvertu, glumac je 'uhvaćen' na kameri kako se podsmjehuje cijeloj situaciji, dok su njegovi kolege promatrali sve u šoku i nevjerici. 

Uhvaćena je i reakcija Emme Stonea, koja je izgledala prestravljeno. 

Redatelj 'La La Landa' Damien Chazelle bio je u stanju šoka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?
'VRATIO' IM JE

Za sve je kriv Leo: DiCaprio se osvetio i zamijenio kuverte?

DiCaprio je bio posljednji koji je imao omotnicu u rukama nakon što je Emmu Stone proglasio najboljom glumicom. Korisnici Twittera tvrde da je zamijenio kuverte kako bi se osvetio Akademiji

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'
'Bilo je pomalo tužno'

Trump je komentirao Oscare: 'Kad se previše bave politikom'

Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrol, rekao je u ponedjeljak američki predsjednik Donald Trump za krajnje desni portal Breibart News
Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena
U KREVETU NE GRIJEŠI

Autor najvećeg gafa na Oscaru zaveo je više od 13.000 žena

Legendarni zavodnik, glumac, redatelj i producent našao se u središtu skandala kada je nagradu Oscar na pozornici pred milijunima predao krivoj filmskoj ekipi